Τηλεθέαση: Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Τζένη Μπαλατσινού πάλεψαν για την πρωτιά

τηλεθέαση

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου μετά από την πρεμιέρα και του Jenny Jenny;

Νέα άφιξη στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής είχαμε χθες, αυτή της Τζένης Μπαλατσινού. Ο ΑΝΤ1 μπήκε σφήνα ανάμεσα στον Alpha και το Epsilon και διεκδίκησε το δικό του μερίδιο από την τηλεθέαση. Η Jenny Jenny έπαιξε και κέρδισε, αν και τα ποσοστά συνολικά για τις τρεις εκπομπές κινήθηκαν αρκετά χαμηλά.

[dfp_ads id=236982]

Δείτε εδώ την τηλεθέαση του προηγούμενου Σαββτοκύριακου

Συγκεκριμένα, στο γενικό η Ναταλία Γερμανού και η Τζένη Μπαλατσινού ισοφάρισαν με 11,8%, αφήνοντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποσοστό 8,4%. Η Ναταλία κατάφερε να πετύχει το υψηλότερο τέταρτο με 15,7% και να κρατήσει το Epsilon ψηλά.

Στο δυναμικό κοινό οι διαφορές μεταξύ των τριών ήταν μικρές με το Jenny Jenny να τερματίζει πρώτο με 9%. Ακολούθησαν το Σπίτι μου Σπιτάκι μου με 8,5% και το Επιτέλους Σαββατοκύριακο με 7,1%. Φαίνεται πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο δυσκολεύονται αρκετά να πείσουν τις ηλικίες 15-44 να συντονιστούν μαζί τους. Αντίθετα, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του Mega και το παιδικό πρόγραμμα του Star σημειώνουν ποσοστά που ξεπερνούν σε κάποια τέταρτα και το 20%!

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλων των προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων