Τηλεθέαση: Η Φαίη Σκορδά σάρωσε στην πρεμιέρα

Τηλεθέαση
Αναλυτικά η τηλεθέαση του Πρωινού και των αντιπάλων του. Τι «έγραψαν» τα μηχανάκια της Nielsen.

Η πρωινή ζώνη πήρε την πλήρη της μορφή από το πρωί της Δευτέρας, με το Πρωινό του ΑΝΤ1 να κάνει την πρεμιέρα του με την Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα να «οδηγεί» την εκπομπή.

Το Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα λαμπερή, αμήχανη, χωρίς Γιώργο Λιάγκα, με Γιώργο Παπαδάκη!

Με μικρές αλλαγές και αμηχανία η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε τους τηλεθεατές μόνη της μετά από χρόνια. Λογικό και επόμενο αυτή η πρεμιέρα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όσων είχαν ανοιχτούς τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, αλλά και να είναι ένας λόγος για άλλους να πατήσουν το κουμπί για να ανοίξει η τηλεόραση τους.

Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο ακόμα και το 43%, ρίχνοντας ως επί το πλείστον τους αντιπάλους της σε μονοψήφια ποσοστά στο γενικό σύνολο με εξαίρεση το Happy Day που κράτησε το πρώτο κοινό τους μισάωρο στο 10,7% και την Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ να σημειώνει στην πρώτη της ώρα 10,5% και 11%.

Η Φαίη Σκορδά επικράτησε των τηλεοπτικών της αντιπάλων με ευκολία και στο δυναμικό κοινό, με μόνο «κίνδυνο» την Σταματίνα Τσιμτσιλή που στο διάστημα 10:00 – 10:30 κέρδισε το 20,2% της τηλεθέασης έναντι 37,2% του Πρωινού. Να σημειώσουμε ότι και η Πόπη Τσαπανίδου με το LIVE U στο κοινό 15 – 44 στο διάστημα 10:30 -11:30 κρατήθηκε στο 10,5% περνώντας μπροστά από την Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ.

Μεγάλοι χαμένοι της χθεσινής αναμέτρησης η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, που είδαν να ποσοστά τους στο «Έτοιμο το πρωινό» να περιορίζονται στο 1/3 σε σχέση με εκείνα των πρώτων ημερών.

Γενικό σύνολο

Πρωινό – 39,9%

Έτοιμο το πρωινό – 5,8%

Happy Day – 14,2%

Τώρα – 9,9%

Live U – 7,6%

Δυναμικό κοινό

Πρωινό – 36,6%

Έτοιμο το πρωινό – 5,4%

Happy Day – 22,9%

Live U – 9,1%

Τώρα – 5,6%

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης