Τηλεθέαση: Εμπόδιο στο The Voice το Πακέτο και οι Συμμαθητές – Διαφορά με Αρναούτογλου

Voice

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για το The Voice του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης;

Το The Voice επέστρεψε στις οθόνες μας από την ομάδα του ΣΚΑΪ,  με διαφορετική σύνθεση και  νέες φωνές και το βράδυ της Πέμπτης μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στην Βίκυ Χατζηβασιλείου που κρατά σταθερά εδώ και 12 σεζόν, την αγαπητή στον κόσμο σειρά «Οι Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1, αλλά και το The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

[dfp_ads id=236982]

Με μικρή υποχώρηση στο γενικό σύνολο από το τείχος που ύψωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha, το The Voice έκλεισε το δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions με ποσοστό 18,9%. Στο δυναμικό κοινό τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν 22,8% μέσο όρο, ενώ έδειξαν ακόμα και το 32,2% λίγο πριν το τέλος του show, τα υψηλότερα για τη χθεσινή ημέρα ποσοστά του ΣΚΑΪ.

Το Πάμε Πακέτο συγκέντρωσε το 27,5% της τηλεθέασης, μην αφήνοντας ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 «να πάρουν κεφάλι» στο γενικό σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του, ενώ μετά το τέλος του, το The Voice εκτοξεύθηκε 10 και πλέον μονάδες ψηλότερα, δείχνοντας πως η εκπομπή του Alpha αποτελεί ένα σαφές εμπόδιο για το show τα βράδια της Πέμπτης. Στο κοινό 15 – 44 οι Συμμαθητές κράτησαν σε υψηλότερα ποσοστά τον ΑΝΤ1 με 19,4% μέσο όρο, ωστόσο στη συνέχεια οι τηλεθεατές στράφηκαν στο The Voice δίνοντας του διαφορά μεγαλύτερη από 10 μονάδες σε κάποια τέταρτα από το The 2night show που έκλεισε στο γενικό σύνολο με 13,1% και 15,5% στο δυναμικό κοινό.

 Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων