Τηλεθέαση: Χωρίς αντίπαλο συνεχίζουν σταθερά την πορεία τους τα Αποκαλυπτικά

τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης...

[dfp_ads id=236982]

Η εκπομπή που ξεκίνησε την προβολή της πριν από μερικά χρόνια τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, στο μικρό τότε Epsilon, κατάφερε σταδιακά να γίνει τηλεοπτική συνήθεια και πλέον να κάνει πρωταθλητισμό στη ζώνη της. Τα Αποκαλυπτικά σκαρφαλώνουν κάθε εβδομάδα στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, ενώ απέναντί τους, δεν καρποφόρησε μέχρι στιγμής καμία αντίπαλη προσπάθεια.

Ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του μπροστά και πίσω από τις κάμερες βρίσκουν κάθε φορά εκείνα τα θέματα που θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες στις περισσότερες lifestyle εκπομπές. Αυτό φαίνεται πως είναι και το ανίκητο μέχρι στιγμής όπλο που έχει στα χέρια της η εκπομπή. Το τηλεοπτικό κοινό βλέπει Αποκαλυπτικά και αυτό αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Χθες, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 18%. Το εντυπωσιακό είναι ότι κατάφερε να μείνει για τουλάχιστον δύο ώρες σταθερά χωρίς απώλειες πάνω από το 18% και το 19%. Δηλαδή, οι τηλεθεατές των Αποκαλυπτικών δεν άλλαξαν κανάλι…

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης όλων των προγραμμάτων