Τηλεθέαση: Η Χατζηβασιλείου παραμέρισε τα shows…

τηλεθέαση

Έπεσε το X Factor... Πώς ξεκίνησε το MasterChef και πού βρέθηκε το So You Think You Can Dance;

Το Survivor εγκατέλειψε την prime time της Πέμπτης και όλα τα κανάλια έριξαν τα δυνατά τους χαρτιά σε μια προσπάθεια να κερδίσουν λίγο από το χαμένο έδαφος. Δύο talent shows, το X Factor και το So You Think You Can Dance βρέθηκαν απέναντι από το Πάμε Πακέτο και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και όλοι μαζί υποδέχτηκαν το MasterChef που έκανε πρεμιέρα στο Star. Ποιος αναδείχθηκε νικητής στη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση;

[dfp_ads id=236982]

Κερδισμένη τη χθεσινή βραδιά θα λέγαμε ότι ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου που πέρασε εύκολα στην πρώτη θέση στο γενικό. Μπορεί το X Factor να κράτησε την πρωτιά στο δυναμικό, όμως, είχε σημαντικές απώλειες, καθώς μοιράστηκε την πίτα με τους αντιπάλους του. Σταθερό σε σύνολο και δυναμικό το So You Think You Can Dance.

Το MasterChef αν και φαίνεται να πήρε το μικρότερο κομμάτι του κοινού, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έλαβε πολύ χαμηλό lead in το οποίο αύξησε σημαντικά και ότι οι τηλεθεατές χρειάζονται λίγο χρόνο για να το εντοπίσουν σε ένα ταλαιπωρημένο από τη διαδικασία της αδειοδότησης Star. Οι εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο είναι πολύ καλές. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή που δεν υστερεί σε τίποτα από το show όπως το βλέπουμε στο εξωτερικό, καλογυρισμένο, με φρέσκα πρόσωπα που χειρίστηκαν άψογα το καλογραμμένο σενάριο.

Αναλυτικά η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ

Πάμε Πακέτο 28,1%

X Factor 24,7%

So you Think You Can Dance 15,1%

Master Chef 12,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

X Factor 18%

So you Think You Can Dance 15,3%

Πάμε Πακέτο 14,4%

MasterChef 13,1%

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης