«Τηλεφώνησα στο σπίτι της να βγούμε κι έμαθα ότι είχε παντρευτεί»

«Θεωρούσα τον εαυτό μου τέρας»

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς που την περασμένη σεζόν απολαύσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε πως στο γυμνάσιο ήταν πανήψυλος και αρκετά συνεσταλμένος.



Γιώργο, συνήθως τα αγόρια που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν πολλές κατακτήσεις.

Καμία σχέση. Όταν ήμουν στην εφηβεία, θεωρούσα τον εαυτό μου τέρας. Και αν έχεις εσύ άσχημη εικόνα για τον εαυτό σου αυτό βλέπουν και οι άλλοι. Ξέρω ότι συνήθως οι αθλητές θεωρούνται οι ωραίοι του σχολείου, αλλά για μένα δεν ίσχυει αυτό. Για να καταλάβεις, μια κοπέλα που μου άρεσε σε όλο το Γυμνάσιο και το Λύκειο δεν της είχα πει ποτέ τίποτα. Όταν κάποια στιγμή, τελειώνοντας το σχολείο που είχα αρχίσει να αποκτώ λίγη αυτοπεποίηθηση, βρήκα το θάρρος και τηλεφώνησα στο σπίτι της για να της ζητήσω να βγούμε, έμαθα από τους δικούς της ότι είχε παντρευτεί. (Γελάει) Αυτό άρχισε να αλλάζει όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε μπαρ. Εκεί θέλοντας και μη κοινωνικοποιήθηκα, άρχισα να μου αρέσω, οπότε αυτό είχε αντίκτυπο και στο γυναικείο φύλο.

Ο κανόνας λέει ότι όσοι αργούν να έχουν ερωτικές εμπειρίες τα κάνουν όλα μαζεμένα μετά.

Ναι, ισχύει. Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που μπορεί να πηγαίνα κάθε μέρα και με άλλη γυναίκα. Ειδικά όταν είσαι πίσω από ένα μπαρ, ή στην πόρτα ενός κλαμπ, είναι εύκολο να σε προσεγγίσει μια γυναίκα και να σου δώσει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο της. Το πιο αστείο φλερτ που θυμάμαι ήταν το διάστημα που έπαιζα στο Μίλα μου βρώμικα. Εκεί ο χαρακτήρας που υποδυόμουν είχε αδυναμία στις παχουλές γυναίκες και κάθε φορά που τσακωνόταν με τη σύντροφό του, που ήταν γεματούλα, τον απειλούσε ότι θα αδυνατίσει λέγοντας του: «Πρόσεξε, γιατί θα γίνω Βίκυ Καγιά». Θυμάμαι λοιπόν που είχε έρθει μια κοπέλα με μερικά παραπάνω κιλά και μου είπε με ύφος: «Αν δεν πάμε για καφέ, θα γίνω Βίκυ Καγιά». (Γελάει)

Διαβάστε ακόμα:

Κοντοβά: Είναι αστείο να ακούω «Αχ Αννούλα, γιατί το έκανες»