Τι τραγούδι θα πουν Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου και Μιχάλης

Μετά τη φάση των auditions και των battles το «Voice» περνά στην τρίτη και τελευταία φάση, αυτή των live και σήμερα θα τραγουδήσουν οι 16 από τους 32 διαγωνιζόμενους που παραμένουν.

Έτσι απόψε κάθε coach θα κατεβάσει τους μισούς από αυτούς που έχει στην ομάδα του, δηλαδή τους 4 από τους 8 και ο κόσμος θα ψηφίζει ποιος θέλει να παραμείνει. Αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα παραμείνει, ενώ από τους υπόλοιπους 3, ο κάθε coach θα «σώσει» έναν ακόμα. Οι ψηφοφορίες όμως, δεν θα γίνουν μία φορά, αλλά θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του live και συνεχώς θα υπάρχει εξέλιξη στο ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Η αγωνία λοιπόν των διαγωνιζομένων θα «χτυπά» κόκκινο, καθώς οι εξελίξεις θα είναι συνεχείς. Εκτός όμως, από την αγωνία, κόκκινο θα ρίξουν κι οι coaches και μάλιστα τραγουδώντας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, στην αρχή του live οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Stavento θα ανέβουν στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί το «You are the voice», ένα πολύ αγαπημένο και γνωστό τραγούδι που το γνωρίζετε και από την πρωτότυπη εκτέλεσή του από τον John Farnham, αλλά και από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που το έχει διασκευάσει στα ελληνικά τραγουδώντας «Ρίξε κόκκινο στη νύχτα»!

Μπορεί να επέλεξαν το τραγούδι λόγω του αγγλικού στίχου του που λέει «You are the voice», αλλά και η αναφορά στο κόκκινο που γίνεται στο ελληνικό τραγούδι δεν είναι τυχαία, αφού αναμένεται πως στο 1ο live του «The Voice» θα… χτυπήσουν κόκκινο και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς