Τι τηλεθέαση έκανε το Dancing χωρίς αποχώρηση;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το 10ο live του DWTS 4, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς;

Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε τους τηλέθεατές του Dancing With The Stars για τελευταία φορά μέσα στο 2013 σε ένα show που είχε κάποιες σημαντικές διαφορές. Αυτό που ήξεραν, αρχικά, όλοι ήταν πως το καλύτερο ζευγάρι θα πάρει ασυλία κι έτσι δεν θα μπει στη διαδικασία αποχώρησης στο επόμενο live. Η παρουσιάστρια ωστόσο, χάρισε ένα ακόμα δώρο στους παίκτες, όταν τους ανακοίνωσε πως -στη χθεσινή εκπομπή- δεν θα αποχωρήσει κανείς. Παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το τελευταίο DWTS της χρονιάς ή μήπως η παραμονή όλων των συμμετεχόντων στο παιχνίδι «ψαλίδισε» τα νούμερα τηλεθέασης;

Με ποσοστό 31,8% στο σύνολο, το DWTS έμεινε με ευκολία στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen, όμως, παρουσίασε μια μικρή πτώση προς το τέλος της προβολής του. Η απόφαση να μην αποχωρήσει κανείς …χαλάρωσε τα δεσμά με το τηλεοπτικό κοινό που έστειλε το show στο 40% κατά τη διάρκεια της ομαδικής χορογραφίας, ενώ έκανε ζάπινγκ στη συνέχεια. 

Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, το Dancing σημείωσε τηλεθέαση 28,3%. Οι νέοι που είδαν το show μετά τις 23:30 ξεπέρασαν το 30%, φτάνοντας ακόμα και στο 38%.

Όσον αφορά στο πώς μοιράστηκε η πίτα στα υπόλοιπα κανάλια, τα ποσοστά διαμορφώθηκαν ως εξής:
MEGA – Σύζυγος για ενοικίαση 19,4%
STAR – Το πιο λαμπρό αστέρι 13,1%
ALPHA – Happy feet 10%

Γιώργος Σκρομπόλας

Αναλυτικά οι μετρήσεις τηλεθέασης

Δείτε όλα τα νέα για το DWTS 4 εδώ!