Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά»;

Το JOY άλλαξε ώρα και βρέθηκε απέναντι από τη ζωντανή εκπομπή του Epsilon. Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης εκείνη την ώρα;

Το πρόγραμμα των καναλιών σε πλήρη «λειτουργία» αυτό το Σάββατο, με τρεις πρεμιέρες εκπομπών από τον ΣΚΑΪ να προστίθενται χθες στα ήδη υπάρχοντα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και το JOY του MEGA να μετακινείται δύο ώρες νωρίτερα στο πρόγραμμα του καναλιού, δηλαδή στις 14:50, αμέσως μετά το μεσηβρινό δελτίο ειδήσεων.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατόρθωσε να αυξήσει και πάλι τα ποσοστά του παρά τον ανταγωνισμό και να κρατήσει το ενδιαφέρον του 16,9% του γενικού συνόλου των τηλεθέατων και του 13,4% του δυναμικού κοινού.

Το JOY φαίνεται πως ξάφνιασε τους τηλεθεατές με τη μετακίνηση του νωρίτερα κι έτσι η τηλεθέαση του έφτασε το 9% στο σύνολο και το 11,4% στις ηλικίες 15 -44.

Την «αντεπίθεση» του έκανε και ο Alpha επιλέγοντας ελληνική μυθοπλασία και συγκεκριμένα την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» που εφτασε 18,2% στο σύνολο και 19,8% στο δυναμικό, αμέσως μετά την εκπομπή «Μαστορέματα» που αν και στο σύνολο έφτασε 9,8% ήταν στα ενδιαφέροντα του 15,4% του δυναμικού κοινού.

Το STAR από την άλλη έχει παράδοση στην ξένη μυθοπλασία και πολλούς πιστούς τηλεθεατές τόσο για τα γνωστά μας «Φιλαράκια» αλλά και για τη νεότερη χιουμοριστική σειρά «Mike & Molly» που προβάλλονται εκείνες τις ώρες και κρατούν το κανάλι σε υψηλά ποσοστά που φτάνουν ακόμα και το 19,2% στο δυναμικό κοινό (16:30 – 16:45).

Οι πρεμιέρες του Traction και του Eventful στον ΣΚΑΪ από την άλλη, αρκέστηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen, όπως και το JoinUs.

Οι τηλεθεατές όχι μόνο διχάστηκαν, αλλά και μοιράστηκαν μιας και οι επιλογές που έχουν είναι πλέον πολλές και για όλα τα γούστα.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά