Τι θα φάμε… σήμερα και αύριο μαμα;

Δείτε φωτογραφίες από την εκπομπή του ΑLPHA

Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. 

Σήμερα Σάββατο λοιπόν, η Νταϊάν μπαίνει στη κουζίνα και αφού βάλει τις προσωπικές της πινελιές στον εορταστικό στολισμό της, αναλαμβάνει δράση για να ετοιμάσει εδέσματα με άρωμα Χριστουγέννων. Η καταξιωμένη chef μοιράζεται μαζί μας αυθεντικές συνταγές: χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα, ψητό κινέζικο λάχανο με λάδι τρούφας, αλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ. Η Κυβέλη και ο Γιώργος, τα δύο παιδιά της, στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και αμέσως μετά βοηθούν τη μαμά τους να διακοσμήσει τα μπισκότα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Όμως, εκτός από τις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις, τα Χριστούγεννα θέλουν ευχές και δώρα αγάπης, έτσι η Νταϊάν επιλέγει τα δώρα για τους φίλους της, τα τοποθετεί κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μαζί με τα παιδιά της απολαμβάνει τη ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Αύριο Κυριακή, η chef μαγειρεύει σολωμό με κόκκινο κρασί και αστακό με σάλτσα ντομάτας και παπαρδέλες για τον άντρα της, ο οποίος γίνεται το δεξί της χέρι μέσα στην κουζίνα. Αμέσως μετά, θα ξεκινάει τις προετοιμασίες για τη γαλοπούλα του εορταστικού τραπεζιού. Μια ξεχωριστή γαλοπούλα με γέμιση και σάλτσα γκρέιβι.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρόγραμμα ξεπέρασε ακόμα και το 53% στην τηλεθέαση;