Τι θα δούμε σήμερα στο Traction!

Traction

Στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Κώστας  Στεφανής κάνει ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, με τη βοήθεια του Opel Astra. Ταξιδεύει στην μαγευτική Τοσκάνη έχοντας ως άξονα το San Quirico D’ Orcia (Σαν Κίρικο Ντ’ Όρτσια), το Montalcino (Μονταλτσίνο) και το Montepulciano (Μοντεπουλτσιάνο), τοποθεσίες τις οποίες ο χρόνος δεν έχει αγγίξει, διατηρώντας τη δομή και αρχιτεκτονική αιώνων. Σε αυτή την περιπλάνηση, «συνοδηγός» του Κώστα Στεφανή είναι η βενζινοκίνητη έκδοση του Opel Astra, με τον κινητήρα 1.0 που αποδίδει 105 ίππους! Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Alfa Romeo Stelvio

H Alfa Romeo παρουσιάζει την υπερσύγχρονη Stelvio που έρχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στα πολυτελή SUV, όντας ταυτόχρονα το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάζει η ιστορική ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Honda Civic

Ο Κώστας μας ενημερώνει από τη Βαρκελώνη για το νέο Honda Civic που έφτασε αισίως στη 10η γενιά, με σαφώς μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του και προηγμένες τεχνολογίες κινητήρων, συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

MotoGuzzi V7 III Stone

Η MotoGuzzi είναι ο αρχαιότερος Ευρωπαίος κατασκευαστής μοτοσυκλετών και το V7 το μακροβιότερο μοντέλο της. Το 2017 συμπλήρωσε 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους δρόμους και το γιορτάζει με την έκδοση V7 III. Πιστή στην παράδοση, ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική όψη και στο σύγχρονο εξοπλισμό.