Τι συμβούλεψε ο Καπουτζίδης τη Βανδή για το The Voice;

Για ποιο πράγμα είχε τρομερή αγωνία η τραγουδίστρια;

Στα round tables του The the Voice στο ξενοδοχείο Hilton όλοι οι πρωταγωνιστές του σόου μας μίλησαν για όλα όσα αφορούν το συγκεκριμένο project…

Είσαι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ομάδας των coaches, όλοι περιμένανε πάρα πολύ την συμμετοχή σου σε αυτό το παιχνίδι και είσαι και η πιο εκδηλωτική,  χτυπούσες εύκολα στα blind auditions το κουμπί , βγάζεις μια θετική ενέργεια, όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει κουνιέσαι ενώ πολλές φορές  σηκώνεσαι και  χορεύεις.
Στο συγκεκριμένο σόου  φοβήθηκες κάτι: Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκεψεις γι αυτό:

«Αυτό για το οποίο είχα τρομαχτική αγωνία στο πρώτο blind που θα προβαλλόταν στην τηλεόραση και είχα πολύ αγωνία ήταν 'οτι  δεν ήξερα αν αυτό το οποίο είμαι θα αρέσει στον άλλον που θα βλέπει από το σπίτι του. Δεν ήταν μια συνέντευξη που έπρεπε να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να πάρεις θέση απέναντι σε κάποια πράγματα. Ήμουν εγώ όπως είμαι με τους φίλους μου στο σπίτι. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω στον Γιώργο τον Καπουντζίδη : μα θα τους αρέσω; κι αν δεν τους αρέσω έτσι όπως είμαι; Μην ανησυχείς αφού αρέσεις σε εμάς, εμείς σε αγαπάμε, θα αρέσεις. Είχα μεγάλη αγωνία λοιπόν γι αυτό το…»


Παυλίνα Ντάσιου