Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Καινούργιου;

Γιατί αποχώρησε από το "Όλα Παίζουν";

Σε καζάνι που βράζει φαίνεται πως έχουν μπει οι συνεργάτες του «Όλα Παίζουν» μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή. Η ίδια ανέφερε στην έναρξη: «Νιώθω μια ζαλάδα. Έχω μια αδιαθεσία σήμερα αν με βλέπετε κάπως…» και πριν τελειώσει η εκπομπή εγκατέλειψε το πλατό.

Όπως γράφει το toratora.gr λίγο πριν την έναρξη του «Όλα Παίζουν» υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην υπεύθυνη της εκπομπής Ιζαμπέλα Σασλόγλου και την παρουσιάστρια, όταν η Σασλόγλου ανακοίνωσε στην Καινούργιου ότι δεν θα βγει στο γυαλί στο πρώτο ημίωρο που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέττυ Μαγγίρα. Στη συνέχεια, φαίνεται πως την κατηγόρησε οτι εκείνη ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα και η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στο τηλέφωνο με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η παρουσιάστρια είπε μόνο: «Δεν είμαι καθόλου καλά. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη». Σε άλλη επικοινωνία της Σάσας, όμως, με πρόσωπο της εκπομπής επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για το «επεισόδιο».

Φαίνεται, λοιπόν, πως δρομολογούνται εξελίξεις στην απογευματινή ζώνη του Alpha με αφορμή τις χαμηλές πτήσεις του «Όλα Παίζουν » στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, το χθεσινό περιστατικό χαρακτηρίζεται τουλάχιστον άκομψο και σίγουρα καθόλου συνηθισμένο!