Τι πρόβλεψε ο Κώστας Λεφάκης για το 2016;

«Είναι μια χρονιά που θα έλεγα ότι είναι η αρχή του Αρμαγεδώνα...»

Ο γνωστός αστρολόγος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε τις δικές του προβλέψεις για τη νέα χρονιά που υποδεχόμαστε απόψε. Τι θα συμβεί το 2016;
«Είναι δύσκολη χρονιά. Τα πρόσωπα και τα όντα που μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις αλλαγές και στις μεγάλες δυσκολίες προσχώρησαν. Αυτοί που δεν προσαρμόστηκαν έμειναν πίσω έφυγαν.
Είναι μια χρονιά που θα έλεγα ότι είναι η αρχή του Αρμαγεδώνα. Είναι μια χρονιά μεγάλου πολέμου. Πιστεύω ότι θα γίνει το έλα να δεις στη Μέση Ανατολή την Άνοιξη. Κι εδώ στη δική μας χώρα έχουμε τέσσερα μεγάλα προβλήματα: το χρέος, το μεταναστευτικό, την προβληματική διοίκηση και το γεγονός ότι σαν χώρα που είμαστε σε συνεχή υποτέλεια είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε πάλι σύνθεση και κατάσταση, δηλαδή καινούρια κυβερνητικά σχήματα με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό ή με την δική του ανοχή θα κυριαρχήσουν μέσα στο 2016.

Το χρέος και το μεταναστευτικό είναι τα δύο μεγάλα προβλήματα του '16 και το ότι οι νόμοι δεν θα μπορέσουν να εφαρμοστούν όπως τους υπαγορεύουν οι επικυρίαρχοι όσον αφορά στην οικονομία και ότι συνεπάγεται αυτή.

Είναι ένα μεταβατικό πέρασμα. Το 2016 είναι η στιγμή που όλοι θα δώσουμε τις πραγματικές εξετάσεις αντοχής. Το '17 θα έχουμε μια κάποια ισορροπία. Το ' 18 αρχίζει η ανάκαμψη στην Ελλάδα, όχι όμως στον κόσμο, διότι μέχρι το '19 γίνεται η καινούρια Γιάλτα. Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να υπολογίσουμε μέχρι το '21 -'22 από εκεί και πέρα μπαίνουμε σε μια ισορροπία καταστάσεων. Οι παίκτες που φαίνονται οι κυρίαρχοι είναι οι Η.Π.Α. Η Ρωσία και η Κίνα, η Ευρώπη θα βγει πολύ πληγωμένη στο τέλος αυτής της δεκαετίας» είπε ο Κώστας Λεφάκης.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του στο βίντεο: