Τι κάνει σήμερα ο Σαρμπέλ;

Δείτε όσα είπε για τον τραγούδι που θα στείλουμε στο Eurovision.

Οι μέρες της Eurovision πλησιάζουν και την περασμένη Κυριακή ακούσαμε μετά από καιρό το όνομα του Σαρμπέλ στο YFSF, μιας και στο σόου αποφάσισαν οι μεταμφιέσεις τους να είναι εμπνευσμένες από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Σήμερα ο τραγουδιστής βρέθηκε στο ΦΜ Live. Ο Σαρμπέλ ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του….

«Είχα γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αγγλία και είχα πολλές ευθύνες ούτως ή άλλως. Ήταν δύο τα όνειρά μου, τα πάθη μου. Το ένα ήταν το τραγούδι, το ελληνικό τραγούδι και το άλλο η αρχιτεκτονική. Έχω μεγαλώσει και στους δύο χώρους, από την μάνα μου και από τον πατέρα μου που είναι μουσικός. Εκανα πάντα και τα δύο. Όταν ήμουν 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα και είχα την τιμή και την ευλογία να κάνω όλα αυτά που έκανα, ήταν ξαφνικό στη ζωή μου όλο αυτό, είχα σκεφτεί κι άλλα πράγματα. Είχα ένα πάθος αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνω ποτέ αυτό που έκανα στην Ελλάδα. Όταν όμως δυο τρία χρόνια πριν χτυπήσει η κρίση στην Ελλάδα έβλεπα ότι στενεύουν τα πράγματα, εγώ σκέφτομαι λίγο πιο επιχειρηματικά και σκέφτηκα να δω τα πράγματα και σε στον άλλον χώρο. Και υπήρχαν πολλές ευκαιρίες» είπε ο τραγουδιστής σχετικά με την αποφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να ασχοληθεί στο εξωτερικό με κάτι διαφορετικό.

Ενώ όσον αφορά στην φετινή εκπροσωπησή μας στη Eurovision θεωρεί πως τα πράγματα θα είανι λίγο δύσκολα για την Ελλάδα. Δείτε τι είπε:

//www.youtube.com/embed/gtoX13pFd3E