Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Τι είπε για τα «πυρά» που ανατλλάσσουν μεταξύ τους οι παρουσιαστές;

Ο παρουσιαστής του Πρωινό μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο για την τυχαία συνάντησή του με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, όσο και για την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές επιλογές του στο show The Voice.

«Συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί που είχαμε βγει μετά από τόσες μέρες να φάμε με τη Φαίη πρώτη φορά. Την ώρα που φεύγαμε εμείς ήταν ο κύριος Κωστόπουλος με την κυρία Μπαλατσινού, χαιρετηθήκαμε, μιλήσαμε, μια χαρά.» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε…

«Ποια πυρά ακριβώς; Λέτε έχετε ανταλλάξει κάποια πυρά, αν σας πω ποια είναι τα πυρά, δε θυμάστε γιατί προφανώς δεν έχουμε ανταλλάξει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα ότι υπάρχει μια τεράστια κόντρα, ενώ δεν υπάρχει μια τεράστια κόντρα. Κάνουμε όλοι τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Το έχουμε ξαναπεί ότι καλύτερα να υπάρχουν όχι μόνο ένα αλλά περισσότερα από ένα ομοειδή προϊόντα σε μια ζώνη γιατί έτσι η ζώνη δεν αναιρείται»

Δείτε όσα είπε για τη συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές επιλογές στο The Voice:

//www.youtube.com/embed/oukqN-tAqIw

Διαβάστε ακόμα:

Η συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με τους Λιάγκα – Σκορδά