Θυμάστε τον Δημήτρη και την Ρεβέκκα από το Bar;

Δείτε πως είναι σήμερα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μη χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Δημήτρης Ράπτης και η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου από το bar, οι οποίοι μίλησαν για την εμπειρία της συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο ριάλιτι, ενώ αποκάλυψαν και τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι της Μαίρης.

Ο Δημήτρης Ράπτης τόνισε πως είναι σίγουρος ότι τα πάντα στο bar ήταν κανονισμένα: «Εννοείται. Όχι στο ποιος θα κερδίσει, στο πως θα πρέπει να πάει το παιχνίδι. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πάει το παιχνίδι όπως ήθελαν. Όταν ήταν να φύγει η Στέλλα Μπεζεντάκου, εμένα με κάλεσε η παραγωγή, μου έβγαλε το μικρόφωνο και μου είπε, επειδή η Στέλλα απειλούσε ότι “αν φύγω θα βγάλω στη φόρα ότι έχω και δεν έχω”, με κάλεσε η παραγωγή και μου είπε “ηρεμήστε την αν μπορείτε”. Έκαναν ότι έπρεπε για να δημιουργήσουν την απαραίτητη ίντριγκα».

Όσον αφορά το περιβόητο χαρτάκι:

Δημήτρης Ράπτης: «Όσο ήμουν εγώ μέσα, οι γυναίκες δεν τσακώνονταν. Ήταν η Μαίρη από τη μία και η Ρεβέκκα, η Γιώτα και η Σοφία από την άλλη. Χαρτάκια υπήρξαν μεταξύ εμένα και της Μαίρης που μιλάγαμε για να μην τα ακούνε οι άλλοι. Το χαρτάκι το μετά, είχα φύγει εγώ, δεν ήμουν μέσα. Νομίζω ότι σε εκείνη την ψηφοφορία έφυγε η Σοφία».

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου: «Άκουσα τι έγραψε, αλλά αφού δεν το είδα με τα μάτια μου. Προσπαθούσαν τότε να βγάλουν κάποιον από τη μέση. Όποιος βγήκε σε εκείνη την ψηφοφορία, προσπαθούσαν να συνεννοηθούν και να τον ψηφίσουν για να το βγάλουν από τη μέση. Δεν θυμάμαι ποιος έφυγε τότε».