«Θυμάμαι, όταν βγήκα από το παιχνίδι, η μητέρα μου ήταν 40 κιλά!»

«Για μένα ήταν πολύ δύσκολο»

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και μίλησε και την Αρετή Σίδερη για το πως διατηρεί τη σιλουέτα της κομψή, αν την έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση οι επίμονοι θαυμαστές αλλά και τη γεύση της άφησε η συμμετοχή της στο Fame Story.

Καβάλησες ποτέ το καλάμι;

Ναι, μετά το «Fame Story» το είχα καβαλήσει για τα καλά! Είχα μια υπεροψία που εκνεύριζε τους δικούς μου, είχα την αίσθηση ότι όλα γύριζαν γύρω μου, αλλά δεν ήταν τελείως παράλογο αυτό. Όταν μπήκα στο σόου, δεν φανταζόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί ήταν και το πρώτο του είδους. Μετά από τρεις μήνες που σε παρακολουθεί όλη η Ελλάδα, που σε σταματούν στο δρόμο και σου μιλάνε με το μικρό σου όνομα και είσαι μόνο 18 χρονών, βρες μου έναν που δεν θα την ψώνιζε. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Η οικογένεια μου έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί με… ξενέρωσαν απότομα και άκομψα. Θυμάμαι τότε κόντεψα να πάθω αγοραφοβία, γιατί έβγαινα έξω και ο κόσμος με κοιτούσε εξωνυχιστικά. Ένιωθα αμηχανία και άρνηση.

Τι γεύση σου άφησε το Fame Story;

Σκληρή εμπειρία! Μου πήρεχρόνο να καταλάβω ότι η τηλεόραση είναι διαφορετική από την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι θα το ξανάκανα. Απέκτησα μια αναγνωρισιμότητα, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να τη διατηρήσει. Υπήρξαν παιδιά που βγήκαν νικητές και σήμερα δεν είναι στα πράγματα. Ήταν πολύ σκληρό και για την οικογένεια μου. Θυμάμαι, όταν βγήκα από το παιχνίδι, η μητέρα μου ήταν 40 κιλά!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε εδώ τη σέξι φωτογράφιση της για το περιοδικό!

Χριστίνα Κολέτσα για Fame Story: «Ήμουν αντίθετη αρχικά, τελικά «παρασύρθηκα» και πήγα»

«Ήταν πολύ δύσκολο να συμβιώσουμε εκεί μέσα»

Που ζει και εργάζεται σήμερα η Μάρω Λύτρα;