Θοδωρής Ρακιντζής: «Τρεις μέρες στην εντατική πάλευα με τον θάνατο»

«Ήμουν διακοπές στην Καλαμάτα και...».

Στο πλατό των Καρντάσιανς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Θοδωρής Ρακιντζής, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν δύο χρόνια.

«Έπαθα έμφραγμα πριν δύο χρόνια. Εντατική τρεις ημέρες και κλάμα. Ήμουν διακοπές στην Καλαμάτα και ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Ένιωσα δύο μαχαίρια να περνάνε μέσα στο κορμί μου. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν έμφραγμα. Έφυγα αμέσως και πήγα σε 15 λεπτά στο νοσοκομείο. Τυχερός γιατί δεν υπήρχε κόσμος μέσα και έπεσαν όλοι οι γιατροί πάνω μου, αλλά άτυχος γιατί δεν λειτουργούσε το αιμοδυναμικό εκεί.

Εγώ έμεινα τρεις ημέρες εντατική, πάλευα με τον θάνατο, περίμενα, δεν κοιμόμουν με τίποτα, είσαι ξύπνιος και αρχίζει πλέον ένας αγώνας ψυχολογικός, ο οποίος είναι τρισάθλιος. Οι σκέψεις μου μέσα εκεί ήταν ότι δεν έχω κάνει τίποτα, θέλω να ζήσω κι άλλο. Αυτή ήταν η σκέψη μου. Εκείνες τις στιγμές οι σκέψεις που κάνεις είναι καθαρά προσωπικές, είναι δικές σου. Είναι να επιβιώσω, να βγω από εδώ μέσα. Όταν βγήκα, ήταν το πρώτο χαμόγελο. Το επόμενο χαμόγελο και αυτό ήταν το σημαντικότερο απ’ όλα, ήταν μετά το μπαλονάκι που έκανα που πλέον ήταν όλα εντάξει».