So you think you can dance: Ξεκινούν τα live! Ποια θα είναι η διαδικασία;

So you think you can dance

Το κοινό ψηφίζει και στα 8 live του So you think you can dance για να αναδείξει μαζί με τους κριτές τον μεγάλο νικητή!

Η μεγάλη στιγμή για την τελευταία και πιο καθοριστική φάση του So You Think You Can Dance, με τα Live έφτασε! 8 Live, 24 διγωνιζόμενοι (12 γυναίκες & 12 άντρες) χορεύουν και τα δίνουν όλα, διεκδικώντας τη θέση για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.

Τα Live τα έχουν όλα! Live χορογραφίες σε ζευγάρια και ατομικά, ένταση, πάθος, δυνατές στιγμές και φυσικά ένα κοινό που ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια των live, τους αγαπημένους του παίχτες. H διαδικασία που ακολουθείται τόσο για το στήσιμο των επεισοδίων, όσο για την ψηφοφορία, διαφοροποιείται.

Τι θα δούμε στα 8 Live:

Στα 3 πρώτα Live (επεισόδια 1-3), οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν σε ζευγάρια. Το κοινό ψηφίζει κατά τη διάρκεια των live το αγαπημένο του ζευγάρι. Τα 3 ζευγάρια (6 άτομα συνολικά) που θα έχουν συγκεντρώσει τη χαμηλότερη ψηφοφορία, στο τέλος του show θα αξιολογηθούν από τους κριτές, οι οποίοι θα αποφασίσουν να σώσουν 1 ζευγάρι.
Οι υπόλοιποι 4 θα διαγωνιστούν ατομικά πλέον, στο γύρο Dance 4 their lives, διεκδικώντας μία τελευταία ευκαιρία να παραμείνουν στο show. Στο τέλος, οι κριτές, θα αποφασίσουν ποιοι από τους 2 διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσουν (1 γυναίκα & 1 άντρας) και μπορούν να επιλέξουν είτε 1 ζευγάρι, είτε 2 μεμονωμένα άτομα εκ των 2 ζευγαριών. Αν η επιλογή είναι μεταξύ των 2 ζευγαριών, οι δύο που θα παραμείνουν, θα αποτελέσουν ζευγάρι για το επόμενο live.

Δείτε εδώ τους παίκτες που έχουν περάσει στα live του So you think you can dance!

Στα επόμενα 3 live (επεισόδια 4-6), οι 18 χορευτές που έχουν παραμείνει διαγωνίζονται σε ζευγάρια ή και σε ατομικές εμφανίσεις, μόνο που σε αυτή τη φάση, οι τηλεθεατές ψηφίζουν μεμονωμένα τον αγαπημένο τους χορευτή. Ακόμη, σε ένα από τα Live, θα αποχωρήσουν 8 χορευτές για να καταλήξουμε στους top 10 που θα αναδείξει το κοινό μέσω της ψηφοφορίας του. Η διαδικασία για την αποχώρηση είναι ίδια, οι χορευτές με τις λιγότερες ψήφους στο τέλος διαγωνίζονται στο Dance 4 their lives.

Συνολικά, 6 διαγωνιζόμενοι θα περάσουν στον Ημιτελικό (7ο live). Οι τηλεθεατές πλέον έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς μέσω της δικής τους ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν οι 4 χορευτές που θα περάσουν στον τελικό. Η κριτική επιτροπή δεν μπορεί πλέον να ψηφίσει και να σώσει τους διαγωνιζόμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη του Ημιτελικού και για όλη την εβδομάδα μέχρι και τον Τελικό, οι τηλεφωνικές γραμμές θα είναι συνεχώς ανοιχτές, για να μπορούν οι τηλεθεατές να ψηφίζουν οποιαδήποτε στιγμή, τον αγαπημένο τους παίχτη.

Στον Τελικό (8ο live), οι 4 χορευτές τα δίνουν πλέον όλα για όλα επί σκηνής, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Μόνο το κοινό ψηφίζει και στον Τελικό για να αναδείξει με την ολοκλήρωση του επεισοδίου αλλά και του show, το μοναδικό νικητή.

Τα Live είναι εδώ και οι 24 χορευτές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές τους ικανότητες. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά τους στο So You Think You Can Dance με το 1o live, την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!