So you think you can dance: Μια ανάσα πριν τα Bootcamp… Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

So you think you can dance

Περισσότεροι από 30 διαγωνιζόμενοι σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες, ένας στόχος. Το εισιτήριο για τα Bootcamp...

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, παρακολουθήσαμε την 3η Audition, του So You Think You Can Dance. 15 χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής. 11, εξ’ αυτών, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, στην 4η και 5η Audition του So You Think You Can Dance…

Αυτή την εβδομάδα, μία «ανάσα» πριν την έναρξη των Bootcamp, το So You Think You Can Dance, επιστρέφει με δύο επεισόδια των Audition. Την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, θα παρακολουθήσουμε περισσότερους από 30 διαγωνιζόμενους σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες από salsa, breakdance, σύγχρονο, Bollywood, bachata, hip hop, jazz έως παραδοσιακούς χορούς, πειραματικούς και κλασικά είδη χορού «πειραγμένα». Ο στόχος όμως είναι ένας! Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Το So You Think You Can Dance, ένα «χορευτικό ταξίδι» γεμάτο πάθος, θέληση, ενέργεια, φαντασία και δυναμική, έρχεται για να μας «παρασύρει» στο ρυθμό του, αυτή την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 21.00 στον ΑΝΤ1!