So you think you can dance: Μεταξόπουλος: «Από θαύμα πέρασες!» Σβιτάιλο: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είσαι σήμερα εδώ»

Τέλης Τελλάκης

Η κριτική στον διαγωνιζόμενο του So you think you can dance, Τέλη Τελλάκη.

Μια δυναμική χορογραφία παρουσίασαν στους κριτές η Νεφέλη Θεοδότου με τον Τέλη Τελλάκη. Ο Τέλης αποτέλεσε μια ξεχωριστή περίπτωση στο So you think you can dance και οι κριτές επισήμαναν πως αρχικά δεν περίμεναν ότι θα έφτανε μέχρι τα live. Η διάθεση του για χορό όμως και το πείσμα του, τον έφεραν στην σκηνή του SYTYCD.

«Για τον Τέλη… δεν περίμενα ποτέ ότι θα είσαι σήμερα εδώ. Γιατί πρέπει να αντιμετωπίσεις χορογραφίες που δεν είναι δικές σου κι άλλα είδη χορού. Το ότι βρίσκεται εδώ όμως, είναι ένα δικό του κατόρθωμα. Γιατί μας απέδειξε μετά από αρκετά μεγάλη δοκιμασία με πολλές προκλήσεις, ότι το κάνει με συνέπεια και αγάπη. Δηλαδή όταν βλέπω τον Τέλη να χορεύει νιώθω ότι αγαπάει το χορό» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιβάν Σβιτάιλο μιλώντας για αυτόν.

«Εγώ θα σου πω την αλήθεια. Από θαύμα πέρασες! Σε είχα στη μπούκα του κανονιού. Ήμουν έτοιμος σήμερα να σου τα χώσω, δεν μπορείς να διαννοηθείς πόσο. Σήμερα μου βούλωσες το στόμα. Βγήκες με τον τσαμπουκά σου και χόρεψες. Δεν έχω να σου προσάψω το παραμικρό» είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος στον Τέλη Τελλάκη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το So you think you can dance!