«Θεωρώ ότι ο Λαζόπουλος είναι μια αθλιότητα»

Λάκης Λαζόπουλος

«Αυτή η εκπομπή είναι η τηλεοπτική επιβίωση της Μαίρης Συνατσάκη».

Η Τάνια Ιακωβίδου έκρινε τα τηλεοπτικά πρόσωπα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και άσκησε σκληρή κριτική σε Μαίρη Συνατσάκη και Λάκη Λαζόπουλο:

Ξαναδέστε τους  – Μαίρη Συνατσάκη
[dfp_ads id=236982]

«Το «Δέστε τους», «Ξαναδέστε τους», το οποίο μπορεί αν γίνει …«Μην τους ξαναδείτε». Ενώ ο Μουτσινάς είναι σε καλή φάση, κι ενώ τον θέλει και το κανάλι από ότι τουλάχιστον πληροφορούμαι, κι ο Κοντομηνάς θα θέλει και του χρόνου να τον έχει δίπλα του, περίμεναν προφανώς να πάρουν καλό lead in και από τη Μενεγάκη, πάλι κι εκεί έχουν ένα θέμα. Γίνεται μια προσπάθεια από τους συμμετέχοντες στην εκπομπή, να μπορέσουν τουλάχιστον και με επικοινωνιακά τρικ να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Κι αναφέρομαι στη Μαίρη Συνατσάκη, γιατί αν έχεις δει το βιντεάκι αυτό το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο: «Είμαι γκέι, είμαι Αλβανίδα»… Δεν θα βγεις τώρα με αυτό το στυλ στο διαδίκτυο για να κάνεις ντόρο να συζητηθεί. Όπως καταλαβαίνεις είναι η τηλεοπτική της επιβίωση αυτή η εκπομπή. Επειδή και με το προηγούμενο εγχείρημα στον ΑΝΤ1 τα πράγματα δεν πήγαν καλά και προσπαθεί νομίζω να κρατηθεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Λάκης Λαζόπουλος

«Εγώ θεωρώ ότι ο Λαζόπουλος είναι μια αθλιότητα όσον αφορά την τηλεόραση. Πραγματικά απορώ και με τον κόσμο. Είναι αθλιότητα. Εγώ χαίρομαι ειλικρινά που δεν έχει εκπομπή.»