Θέμης Γεωργαντάς: Πώς αντέδρασε η Ράνια Θρασκιά μετά το χαρακτηρισμό «ζωντοχήρα» στο Πρωινό;

Θέμης Γεωργαντάς

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε το παρασκήνιο που ακολούθησε μετά την ατάκα του στον αέρα του Πρωινού...

Ήταν κάπου στις αρχές της συνεργασίας της Ράνιας Θρασκιά με το Πρωινό, όταν ο Θέμης Γεωργαντάς βλέποντας τις μαζί με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα σχολίασε πως αντί το ένθετο τους αντί για «Κοιτάω μπροστά» θα έπρεπε να λέγεται «Οι ζωντοχήρες», «παγώνοντας» τις δύο παρουσιάστριες. Καλεσμένος στην εκπομπή dot. o Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε το παρασκήνιο, αλλά και το τι ακολούθησε με τη Ράνια Θρασκιά…

Πάγωσαν» Σκορδά και Θρασκιά από τη φράση του Γεωργαντά!
[dfp_ads id=236982]

«Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά για να πω τη μαύρη μου αλήθεια ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν. Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage τη Φαίη και τη Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα μου ήρθε και το είπα. Νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο.

Με τη Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα «Πότε θα πάμε για φαγητό;» και μου απαντάει: «Αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή».

Δεν θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω», εκμυστηρεύτηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ράνια Θρασκιά σε Θέμη Γεωργαντά: «Κάθε φορά που με πλησιάζεις εσύ και το περιβάλλον σου…»