Θέμης Γεωργαντάς: «Έχω ήδη φρικάρει με 3-4 φωνές που έχουν φύγει»!

Ο v-reporter του The Voice μιλάει για το ρόλο του και αποκαλύπτει...

Στο press junket του The Voice συναντήσαμε το Θέμη Γεωργαντά ο οποίος μας εξήγησε τι θα δούμε από τον v-reporter…

Από τις φωνές που έχεις ακούσει μέχρι τώρα στα battles και πριν στις blind additions, θ
εωρείς πως έχεις ξεχωρίσει 2-3 ανθρώπους που θα μπορούσανε ιδανικά να είναι θεωρητικά, οι νικητές του φετινού The voice;

Βέβαια. Έχω στο μυαλό μου όχι 3 αλλά 5 φωνές που τις γουστάρω πολύ, έχω δει πράγματα σε αυτά τα παιδιά, θεωρώ δηλαδή ότι έχουν αυτό το πακέτο και πάνω απ όλα τη φωνή και θα φρικάρω έτσι και δεν προχωρήσει κάποια από αυτές τις φωνές για τον τελικό. Και επίσης έχω ήδη φρικάρει με 3-4 φωνές που έχουν φύγει.

Ποιοί;

Δεν μπορώ να σας πω.

Επειδή έχουν αποχωρήσει.

Κάποιοι δεν έχουν.

Ούτε τις 5 φωνές που έχεις ξεχωρίσει;

Αυτό κι αν δεν μπορώ να το πω. Είναι στενάχωρο για τα παιδιά που είναι μαζί. Είναι όλοι καλά παιδιά και δεν θέλω να στεναχωρίσω κανένα.

Σου αρέσει ο ρόλος που έχεις αναλάβει στο The Voice;

Τον ήξερα το v-reporter και ήξερα ότι είναι big δηλαδή είναι κάτι πολύ. Άμα μπεις δηλαδή στα site του εξωτερικού, στο Voice και δεις, είναι super. Γι αυτό σου λέω είμαι πολύ χαρούμενος, δεν είναι ο ρόλος υποβιβασμένος, γιατί σ αυτό το σόου ,το πρώτο βιολί ,όπως πολύ σωστά είπε και ο Λιάγκας στην press conference, είναι οι 4 κόουτς. Δεν το συζητώ .Και τους το είπα και ήταν μεγάλη μου χαρά όταν πήρε σάρκα και οστά, όταν με πήρανε να κάνουμε το Voice. Και χάρηκα τρελά. Αλλά για να επανέλθω στο ρόλο του v-reporter από το πρώτο κιόλας live θα καταλάβετε τη σπουδαιότητα του.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!