The Voice: Το Λάθος της Ασλανίδου την άφησε εκτός!

Δε μπορούσε να το πιστέψει η τραγουδίστρια!

«Δε γυρίσατε ένας; Ένας; Με σκοτώνεις Ιωάννα. Είσαι και μια κουκλάρα. Είσαι και μια φωνάρα και όλα. Είναι τόσο δύσκολο τώρα όλο αυτό. Μη γελάτε παιδιά, γιατί εγώ τώρα θα αρχίσω να κλαίω. Αλλά πρώτα θυμώνω με τον εαυτό μου.» είπε απογοητευμένα η τραγουδίστρια η οποία άκουγε με προσοχή όση ώρα τραγουδούσε η διαγωνιζόμενη Ιωάννα Καρανίκα.

Η ίδια δε μπόρεσε να πατήσει το κουμπί για να διεκδικήσει την παίκτρια που τραγούδησε μάλιστα το τραγούδι της «Το Λάθος» και να της προσφέρει μία θέση στο talent show γιατί η ομάδα της είχε κλείσει πριν λίγη ώρα με την επιλογή του Γιώργου Γκέκα από τη Ναύπακτο. 

Αφού αιτιολόγησε γιατί της γύρισε την πλάτη, παρά το ότι είπε υπέροχα το τραγούδι της, σηκώθηκε την αγκάλιασε και της υποσχέθηκε πως θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης από όπου καταγόταν η 21χρονη διαγωνιζόμενη: »Γιατί εμένα έχει κλείσει η ομάδα μου και δε μπορώ να διαλέξω άλλον άνθρωπο. Λοιπόν άκουσέ με, εμείς θα βρεθούμε στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα τραγουδήσουμε μαζί και το «Λάθος» θα το πεις εσύ, όχι εγώ.»

Δείτε την Ιωάννα Καρανίκα να ερμηνεύει «Το Λάθος»: