The Voice Τελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Ποιους θα δούμε στη σκηνή του talent show εκτός από τους τέσσερις φιναλίστ;

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό, όλοι αναμένουν τη νέα σπουδαία φωνή της Ελλάδας που θα αναδειχθεί, απόψε στις 21:15 στον ΑΝΤ1!

Η Κατερίνα Καμπανέλλη, η Άννα Βιλανίδη, ο Κώστας Αγέρης και ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγαλύτερου talent show και απόψε το βράδυ θα ανέβουν για τελευταία φορά στη σκηνή του “THE VOICE” για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας τον τίτλο του “THE VOICE OF GREECE! Οι coach δίνουν αυτές τις μέρες τις τελευταίες οδηγίες στους υποψήφιους των ομάδων τους και περιμένουν την καλύτερη ερμηνεία τους!

Λίγες ώρες έμειναν για να μάθουμε σε ποια ομάδα θα ανήκει ο παίκτης που θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο ξεκινώντας μια μεγάλη δισκογραφική καριέρα. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης πιστεύουν ότι έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές για να ανήκει στη δική τους ομάδα ο νικητής του “THE VOICE”!

Η γεμάτη αγωνία βραδιά του τελικού, θα είναι για μια ακόμα φορά ένα μουσικό υπερθέαμα, καθώς οι 4 φιναλίστ θα εμφανιστούν σε 4 ντουέτα έκπληξη με τον coach τους.

Στη σκηνή του “THE VOICE”, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα το νέο της τραγούδι «Τι σημασία τώρα έχει» και ο Αντώνης Ρέμος το καινούργιο του κομμάτι «Λένε».

Το ίδιο βράδυ, ο Πάνος Μουζουράκης θα τραγουδήσει το κομμάτι «Στόχος», ενώ σε ένα ντουέτο με την Αρετή Κοσμίδου θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «Φτάνει». Ακόμη, η περσινή νικήτρια Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα εμφανιστεί και πάλι στη σκηνή του “THE VOICE” με το τραγούδι «One last breath» σε remix του Θέμη Γεωργαντά.

Όσο για το μεγάλο νικητή του “THE VOICE”, αυτός θα αναδειχτεί έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal αλλά και ένα αυτοκίνητο.
Για το λόγο αυτό, οι γραμμές είναι ήδη ανοιχτές όλη την εβδομάδα για να ψηφίσετε όσες φορές θέλετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη.