The Voice – Τελικός: Ο Κώστας Αγέρης είναι ο μεγάλος νικητής!

Δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

Πέντε λεπτά πριν από τις δύο, μετά από μια μαραθώνια βραδιά, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι νικητής του The Voice 2 είναι ο Κώστας Αγέρης! Ο παίκτης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου πήρε την πρωτιά, επιβεβαιώνοντας όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. 
Τα λεπτά αγωνίας μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος τα μοιράστηκε με την Άννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.
https://www.youtube.com/embed/I3FXdogATeY

01:27
Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή συναντιούνται ξανά επί σκηνής! Οι δυο τους ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια ο ένας του άλλου σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη…


01:14
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει ότι ο επόμενος που αποχωρεί από τον τελικό του The Voice είναι ο Νεκτάριος Μαλλάς. Για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης συνεχίζουν οι: Άννα Βιλανίδη και ο Κώστας Αγέρης.
https://www.youtube.com/embed/UfEYA8Uv1qg
 
01:12
Οι τηλεφωνικές γραμμές κλείνουν οριστικά.

01:03 Η νικήτρια του περσινού Voice, Μαρία – Έλενα Κυριάκου επιστρέφει στο show με ένα ρεμίξ του τραγουδιού που διαγωνίστηκε στη Eurovision, «One Last Breath».
 

https://www.youtube.com/embed/BHdFzVrDjAs


00:58
Η φιναλίστ του περσινού Voice Αρετή Κοσμίδου συναντά τον Πάνο Μουζουράκη και με ένα παραμυθένιο σκηνικό ερμηνεύουν το μοναδικό ελληνικό κομμάτι του δίσκου της… «Φτάνει».
https://www.youtube.com/embed/b9LMG1z3SDs

00:26 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς κλείνει με την Άννα Βιλανίδη και μια ακόμα συγκλονιστική ερμηνεία της στο «Clown»…

https://www.youtube.com/embed/7IHGZaacmMI


00:20
Ο Κώστας Αγέρης όπως στην πρώτη του εμφάνιση στο The Voice έτσι και απόψε καταφέρνει να συγκινήσει και τους τέσσερις κριτές με το ποντιακό «Την πατρίδα μ' έχασα».

https://www.youtube.com/embed/hHoQYL8fMXY


00:13
Ο Νεκτάριος Μαλλάς ολοκληρώνει όπως ξεκίνησε τη διαδρομή του στις blind auditions του «The Voice», τραγουδώντας το «Θα 'θελα να ήσουνα εδώ».

https://www.youtube.com/embed/90jIfJQ13Xs

00:04
«Λένε» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου που ερμηνεύει στη σκηνή του «The Voice».

23:51
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει ότι πρώτη από τον τελικό του The Voice αποχωρεί η Κατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. Συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή οι: Άννα Βιλανίδη, Νεκτάριος Μαλλάς, Κώστας Αγέρης.
https://www.youtube.com/embed/8Lg-sIv5Gkg

23:46
Οι τηλεφωνικές γραμμές κλείνουν μετά από μία εβδομάδα ψηφοφορίας.

23:38 Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει την επιτυχία της «Τι σημασία έχει» από το τελευταίο της άλμπουμ.

23:15 Ο Μιχάλης και η Κατερίνα κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μέρος με το «Αναδρομικά»…

https://www.youtube.com/embed/DGmWxWaiy6c

23:06
Με την Κατερίνα Καμπανέλλη ολοκληρώνονται οι πρώτες εμφανίσεις των παικτών στη σκηνή του The Voice. Η Κατερίνα τραγουδάει «Να Κρυφτώ» σε ένα μοναδικό σκηνικό.
https://www.youtube.com/embed/RqTGwFf8OUI
 
22:43
Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Νεκτάριος Μαλλάς συναντιούνται στη σκηνή σε τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής, το «Δε Μιλάμε». Οι φωνές τους μαγεύουν το κοινό…
https://www.youtube.com/embed/N4ZOJ8KL55s

22:34
Τρίτος στη σειρά εμφανίζεται απόψε ο Νεκτάριος Μαλλάς από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Το δικό του τραγούδι έχει τίτλο «Ζητάς Πολλά» και ο Νεκτάριος το ερμηνεύει με το δικό του αισθαντικό τρόπο…
https://www.youtube.com/embed/tRkBLCTBuwI

22:12
Το δεύτερο ντουέτο της βραδιάς έρχεται από τον Αντώνη Ρέμο και τον Κώστα Αγέρη. Οι δυο τους τραγουδούν το «Ένα Γράμμα».
https://www.youtube.com/embed/-Us0oeBoaGw

22:04
Ο Κώστας Αγέρης είναι ο επόμενος που ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice απόψε. Το τραγούδι του έχει τίτλο «Πως το 'παθα αυτό», ένα άκρως ρυθμικό κομμάτι που ξεσηκώνει το κοινό στο πλατό και από ότι φαίνεται θα το ακούσουμε αρκετά φέτος το καλοκαίρι.

https://www.youtube.com/embed/6nxy9T5gZAg

21:45
Το πρώτο ντουέτο της βραδιάς έρχεται από τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βιλανίδη. Οι δύο γυναίκες καθηλώνουν τους πάντες με την ερμηνεία τους στο «Greatest love of all»! Ότι και να πούμε είναι λίγο…

https://www.youtube.com/embed/NxoxuN9Q36I


21:36
Το διαγωνιστικό κομμάτι ανοίγει με την Άννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Η παίκτρια ανεβαίνει στη σκηνή με το τραγούδι που γράφτηκε για την ίδια, «Ποιος από τους δυο». Η Άννα εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά με τη μοναδική της ερμηνεία.

https://www.youtube.com/embed/3JOF1XykMUk

21:10 Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται του τέσσερις coaches και τα μεταξύ τους πειράγματα για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής δίνουν και παίρνουν!

Ο Μιχάλης των Stavento απόψε με γραβάτα…

21:00 Με ένα μεγάλο πάρτι ξεκινάει η βραδιά! Η Ξένια Γκάλη ανεβάζει ρυθμό και διάθεση…

Όλοι οι παίκτες που πέρασαν στα live, μαζί στη σκηνή του The Voice…

Η μεγάλη βραδιά έφτασε! Όλοι αναμένουν τη νέα σπουδαία φωνή της Ελλάδας! 

Επιμέλεια:
Γιώργος Σκρομπόλας
Λία Παππά