The Voice Τελικός: Αποχώρησε η Κατερίνα Καμπανέλλη!

Η αντίδραση του Stavento στις ατάκες του Ρέμου μετά το αποτέλεσμα!

 Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο πρώτο The Voice, ωστόσο τότε κανένας από τους coaches δεν γύρισε την καρέκλα του για να την βάλει στο παιχνίδι. Η διαγωνιζόμενη πείσμωσε και επέστρεψε στο show κάνοντας τους όλους να την διεκδικήσουν. Η μικρή από την Κύπρο έφτασε στον Τελικό του The Voice 2, αλλά ήταν η πρώτη που αποχώρησε τη μεγάλη βραδιά του show. 

Δείτε εδώ όλες τις ερμηνείες του τελικού του The Voice 2!

Η αποχώρηση αυτή προκάλεσε τα σχόλια του Ρέμου και την αντίδραση του Μιχάλη Κουϊνέλη, ο οποίος δήλωσε πως δεν εκείνος έδωσε αυτό που μπορούσε ως δάσκαλος και εκείνο που τον νοιάζει είναι να μην στεναχωρηθεί πολύ η Κατερίνα Καμπανέλλη.
 
Δείτε εδώ το ντουέτο της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη στον τελικό!

«Προσωπικά δεν στεναχωριέμαι για εμένα, φοβάμαι μην στεναχωρήθηκε πολύ η Κατερίνα. Αυτό με ενδιαφέρει. Εγώ αυτό που ήταν να κάνω και αυτό που ήταν να δώσω, προσπάθησα όσο γίνεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα ο κόσμος είδες, έκρινε, αυτή είναι η γνώμη του, είναι σεβαστή. Το θέμα είναι να μη μου στεναχωρηθεί η Κατερίνα, όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν» είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης της τα πρώτα αμήχανα λεπτά μετά την αποχώρηση της παίκτριας του.

https://www.youtube.com/embed/8Lg-sIv5Gkg