The Voice: Ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός! Ξεπέρασε το 70%!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!

Με διάρκεια που ξεπέρασε τις τεσσερεισήμισι ώρες, ο τελικός του The Voice ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, μετά από μια λαμπερή βραδιά, με εξαιρετική οργάνωση, έντονο ανταγωνισμό, υπέροχες ερμηνείες και βέβαια, μεγάλη νικήτρια την Άννα – Μαρία Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του The Voice εδώ!

Τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen ξεκίνησαν να καταγράφουν στις 21:13 ποσοστά που κινήθηκαν γύρω στο 30%. Σύντομα όμως, τα νούμερα εκτοξεύθηκαν στα ύψη αγγίζοντας ακόμα και το αστρονομικό 70,3%!

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης του show ήταν στο σύνολο 45% και στο δυναμικό κοινό 52,9%. Μετά τις 23:15, όταν έφυγαν από τη μέση τα Κλεμμένα Όνειρα, το The Voice άφησε πίσω του τα σαραντάρια και και κινήθηκε για δυόμισι ώρες πολύ πάνω από το 50% και 60%.

Ήταν την ώρα της ανακοίνωσης του αποτέλεσματος για το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής -μεταξύ 01:30 – 01:45- που οι μετρητές έδειξαν για το δυναμικό κοινό το ονειρικό νούμερο 70,3%!

Αναμφίβολα, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του The Voice μπορούν να υπερηφανεύονται ότι μόλις ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν.

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Απίστευτος καβγάς Ρέμου – Stavento: «Το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό»!