The Voice: Ποιους κράτησε το κοινό; Ποιους διάλεξαν οι coach;

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του The Voice και όλες τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων!

Στο 3ο live του Τhe Voice διαγωνίστηκαν 4 παίκτες από την κάθε ομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζοντας μέσω τηλεφώνου επέλεγε δύο παίκτες από το κάθε team για να τους ξαναδούμε στο 4o live, ενώ ο coach είχε τη δυνατότητα να κρατήσει μονάχα έναν από τους δύο που απέμεναν.

4 παίκτες αποχώρησαν και άλλοι 12 συνεχίζουν το επόμενο live που θα είναι την Κυριακή του Πάσχα!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του The Voice και όλες τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων!

01:22 Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει τα αποτελέσματα για την ομάδα της Μελίνας στα χέρια του. Το κοινό κρατά στα live του talent show την Αίμιλη Χαραλάμπους και την Άννα Μαρία Μπιλίδα, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου επιλέγει να συνεχίζει μαζί της ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης.


//www.youtube.com/embed/fuPN31r3IE8 

01:10
Η Αίμιλη Χαραλάμπους είναι η τελευταία διαγωνιζόμενη για το αποψινό The Voice. Τραγουδά το «Πάρτυ» και οι κριτές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν.

//www.youtube.com/embed/uRlUZIv7nOU


01:03
Η Ιφιγένεια Άτκινσον μας τραγουδά… «Domino» και δέχεται καλά σχόλια από τους κριτές. Και ο Γιώργος Λιάγκας δέχεται τη σπόντα του Ρέμου…

//www.youtube.com/embed/kNZED7Pq2LM 


00:48
«Φίλα με ακόμα» τραγουδά ή Άννα Μαρία Μπιλίδα και κερδίζει τα φιλιά της Μελίνας Ασλανίδου και τον τίτλο της πιο καλοντυμμένης παίκτριας από τη Δέσποινα Βανδή. Εξάλλου ήταν ασορτί με τον Γιώργο Λιάγκα!


//www.youtube.com/embed/VCl5ze9jGuE 

00:43
Ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης διαγωνίζεται με το «Δεν είμαι άλλος» και οι coach βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής.

//www.youtube.com/embed/xM4OHshja_0

00:40 Τελευταία ξεκινά να διαγωνίζεται η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου: Βασίλειος Χατζηπαρτάλης, Άννα Μαρία Μπιλίδα , Ιφιγένεια Άτκινσον και Αίμιλη Χαραλάμπους.

00:35 Το κοινό ψήφισε και κράτησε στα live του The Voice τον Στέλιο Μαγαλιό και την Μαρία Έλενα Κυριακου. Η Δέσποινα Βανδή με δυσκολία αποφάσισε να μείνει η Κατερίνα Λιόλιου και έτσι ο Δημήτρης Φουρναράκης αποχώρησε από το show.