The Voice: Οριακή η βαθμολογία του Κουϊνέλη σε Αρετή και Γιούρι

Πως ψήφισε το κοινό - Πως αιτιολόγησε τη μικρή διαφορά βαθμών που έδωσε τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του ο Stavento;

Γιούρι Μελικοβ – Αρετή Κοσμίδου, ίσως η μεγαλύτερη αγωνία των τηλεθέατων το βράδυ της Παρασκευής και όπως φάνηκε και η πιο δύσκολη στιγμή του Μιχάλη Κουϊνέλη στο σόου όπου έπρεπε να αποχωριστεί ένα από τα δυο Voice που τον ενθουσίασαν από την αρχή του show.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος κλείνοντας το μάτι και σε όσους ψηφίζουν, είχε δώσει το δικό του μήνυμα για την βραδιά του ημιτελικού.  

Η αγωνία ήταν έκδηλη ήδη από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των παιδιών . Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δίνει τους βαθμούς του πιο οριακά… 53 βαθμούς στην Αρετή και 47 στον Γιούρι δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Αρετή…

«Θέλω να πω ότι αν είχα τη δυνατότητα να δώσω 50 – 50 θα έδινα 50 -50. Είναι δύο παιδιά που είναι και τα δύο δεκαέξι χρονών είναι δύο φίλοι και πραγματικά ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Θα σας δώσω ένα πάράδειγμα… πηγαίνοντας στην Πτολεμαΐδα είδα όλα τα κοριτσόπουλα να είναι τρελαμένα με τον Γιούρι και στη Λάρνακα, μιλάω πολύ συγκεκριμένα, να είναι τρελαμένοι με την Αρετή. Θέλω να πω ότι αυτή η αποφασή μου βγήκε από την εξής σκέψη… Ότι κατά βάση έδωσα μια οριακή διαφορά γιατί πιστεύω ότι και τα δύο παιδιά αξίζουν να πάνε παρακάτω.» είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης δικαιολογώντας το μικρό προβάδισμα στην Αρετή ως εξής:

Τον Γιούρι τον λατρεύω και μου ανασταίνει την καρδιά γιατί με το χαμόγελό του με τρελαίνει, η Αρετή από την άλλη με καθηλώνει σα να με πιάνει από το σβέρκο και να μου λέει «κάτσε κάτω κι άκου με»