The Voice: Οι 4 που πέρασαν στον τελικό του show!

Δείτε όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του The Voice - Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων!

Μια μεγάλη βραδιά τόσο σε διάρκεια όσο και σε θέαμα. Ο ημιτελικός του The Voice ξεκίνησε με το ντουέτο της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και συνεχίστηκε με πλήθος καλλιτεχνών που παρουσίασαν καινούρια κομμάτια ή άλλες επιτυχίες τους. Τα ντουέτα τους με τους διαγωνιζόμενους άναψαν φωτιές στους coach που δεν ήξεραν ποιον να στηρίξουν… 
Τελικά βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν από τους coach και το κοινό στον Τελικό του The Voice πέρασαν ο Λευτέρης Κιντάτος, η Αρετή Κοσμίδου, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Αίμιλη Χαραλάμπους.

Δείτε πως εξελίχθηκε η βραδιά του ημιτελικού!


1:35
Η Μελίνα Ασλανίδου στηρίζει την Αίμιλη Χαραλάμπους με 55 βαθμούς και τον Βασίλειο Χατζηπαρτάλη με 45. Η Αίμιλη μετά την ψηφοφορία του κοινού περνά στον τελικό με 126 βαθμούς συνολικά έναντι των 74 του Βασίλειου που μένει εκτός.


1:20
Ο Μάνος Πυροβολάκης στη σκηνή του The Voice με το καινούριο του τραγούδι «Δεν αντέχω να μη σ'εχω» ξεσηκώνει το κοινό με την κρητική λύρα του και ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα».

//www.youtube.com/embed/2UESQg56m3I

1:09 Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει σε πρώτη δημόσια εκτέλεση το τραγούδι «Δε σου ανήκω» και στη συνέχεια γεμίζει τους coach και τους τηλεθεατές συναισθήματα παρέα με την Αίμιλη τραγουδώντας «Αντικριστά».


//www.youtube.com/embed/_691wkifN3o 

1:04
Ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης συνεχίζει τα μουσικά μονοπάτια που έδειξε να ακολουθεί από την αρχή με το «Εσύ εκεί».

//www.youtube.com/embed/SXRE7rW6mPI 


1:00
Η Αίμιλη για πρώτη φορά τολμά με ένα ξένο τραγούδι, το «Titanium, και οι κριτές βρίσκουν πως της ταιριάζει πολύ.

//www.youtube.com/embed/CmvxxhWFArU 


Τελευταίοι στη σκηνή του talent show του ΑΝΤ1 η Αίμιλη Χαραλάμπους και ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου


00:41
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δίνει τους βαθμούς του πιο οριακά… 53 βαθμούς στην Αρετή και 47 στον Γιούρι δίνοντας μικρό προβάδισμα στην Αρετή καθώς κάθε φορά που βγαίνει τον καθηλώνει σα να του λέει «κάτσε κάτω κι άκου με»… Με μικρότερη διαφορά από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους η Αρετή περνά στον τελικό του The Voice με 110 βαθμούς έναντι των 90 που συγκέντρωσε ο Γιούρι και αποχώρησε από το show.


00:36
Λίγο πριν την απόφαση του Μιχάλη Κουϊνέλη ο Έλενα Παπαρίζουν μιλά στον Θέμη Γεωργαντά για τα σχέδια της αυτή την περιοδο.


00:14
Οι Μέλισσες ξεκινούν με το «Ένα» και συνεχίζουν παρέα με την Αρετή και το «Poison» ενθουσιάζοντας τον coach Μιχάλη Κουϊνέλη που δεν μπορεί να βρει πως να μοιράσει τους 100 βαθμούς ανάμεσα στα 16χρονα παιδιά της ομάδας του. 

//www.youtube.com/embed/xBIWFrbL_ns

00:03
Η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του The Voice με το τραγούδι «Don't hold back on love» ανάβει φωτιές με την εμφάνισή της, ενώ κάνει τον Γιούρι να τραγουδήσει ελληνικά! «Καινούρια αγάπη»…


//www.youtube.com/embed/UVRFv6xhiPc 

//www.youtube.com/embed/KuCMhK71cbw 


23:49
«This is life» για την Αρετή Κοσμίδου…

//www.youtube.com/embed/4JDUWuKUbgY

23:43
Η ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη αναλαμβάνει δράση και πρώτος ανεβαίνει στη σκηνή ο Γιούρι Μελικοβ αναστατώνοντας με τις ωραίες παρουσίες αλλά και τη φωνή του στο τραγούδι Valerie.

//www.youtube.com/embed/7jRFew0Sqos


23:25
Η Δέσποινα Βανδή δίνει τους 60 βαθμούς στην Μαρία Έλενα γιατί ήταν «ανατριχιαστική» και τους 40 στην Κατερίνα Λιόλιου. Το κοινό συμφωνεί μαζί της αφού η Μαρία Έλενα συγκεντρώνει 140 βαθμούς περνώντας στον ημιτελικό, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου αποχώρησε από το The Voice.


23:08
Η Μαντώ ερμηνεύει το καινούριο της τραγούδι «Πολύπλοκα». Μαζί με την Μαρία Έλενα Κυριακου και το κομμάτι «Listen» κάνουν τους κριτές να σηκωθούν όρθιοι και να τις χειροκροτήσουν!
//www.youtube.com/embed/gssWs9ssVr8

//www.youtube.com/embed/cSFot-dB5-0


22:59
Τηλεθεατές και κοινό απολαμβάνουν την ροκ διάθεση της Τζώρτζιας από τους Μπλε στο κομμάτι «Τον ίδιο το Θεο» αλλά και το ντουέτο της στο τραγούδι «Δε θέλω» με την Κατερίνα Λιόλιου.

//www.youtube.com/embed/6zsogi3JAWw 

22:46  
«Πρέπει να έρθει ο Leon εδώ να ακούσει πως έπρεπε να ειπωθεί το τραγούδι» είναι το κοπλιμέντο της Δέσποινας Βανδή στην Μαρία Έλενα Κυριακου για το Bleeding Love».

//www.youtube.com/embed/9cEuRPWLrrY 

22:40
Η ομάδα της Δέσποινας Βανδή έχει σειρά και η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει το «My immortal». 

//www.youtube.com/embed/G9vjEvSJ63Y


22:35
Ο Λευτέρης Κιντάτος συγκεντρώνει 129 βαθμούς και περνάει στον τελικό του The Voice, ενώ ο Άλεξ Οικονόμου 79 και αποχωρεί από το talent show.

22:30 Ο Αντώνης Ρέμος δίνει 60 βαθμούς, από τους εκατό που έχει κάθε coach, στον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος του έβγαλε περισσότερο συναίσθημα και 40 στον Άλεξ Οικονόμου.


22:12
Ο Βασίλης Καρράς στη σκηνή του show μοιράζεται με τις φωνές του κοινού την «Πριγκιπέσσα» και τραγουδά το «Δεν πάω πουθενά» με τον Λευτέρη Κιντάτο κάνοντας τον Αντώνη Ρέμο να σηκωθεί για ζεϊμπεκιά!

//www.youtube.com/embed/-Y2n4wONp-I 
21:56 Ο Στέλιος Ρόκκος παίζοντας κιθάρα μαζί με τον γιο του μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Ζω» και αμέσως μετά ο Άλεξ Οικονόμου έρχεται στη σκηνή φανερά αγχωμένος για να τραγουδήσουν μαζί το «Με εσένα πλάι μου». Ο Στέλιος Ρόκκος μάλιστα του φωνάζει «ηρέμησε» καθώς τραγουδούν και σπεύδει προς το μέρος της κριτικής επιτροπής…

//www.youtube.com/embed/DrhxZCQLMiY

//www.youtube.com/embed/-pE3u0tvu6A


21:41
«Απορώ» τραγουδά ο Λευτέρης Κιντάτος. Το κοινό φωνάζει ρυθμικά «έκανες το Voice άνω κάτω ρε Κιντάτο», εκείνος δηλώνει συγκινημένος και ο Αντώνης Ρέμος τον βρίσκει καταπληκτικό.

//www.youtube.com/embed/fMN0pIvbCnM 


21:36
Η ομάδα του Αντώνη Ρέμου ξεκινά πρώτη και το βαπτισμα του πυρός παίρνει ο Άλεξ Οικονόμου με το «Everything she wants»

//www.youtube.com/embed/k5q3O1myIys


21:24
Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Indila στην σκηνή του The Voice με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και «Derniere Danse» όπως ξέρουν οι Stavento…

//www.youtube.com/embed/2IhoL_7LU4c 


21:23
Ο Θέμης Γεωργαντάς από το V room προσκαλεί τους τηλεθέατες να στείλουν τις φωτογραφίες τους και τα tweets τους δείχνοντας μας τι έφτιαξαν οι φανς του Αντώνη Ρέμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη.

21:18 Η μεγάλη βραδιά ξεκινά. Ο Γιώργος Λιάγκας μας καλησπερίζει σε κλιμα ενθουσιασμού…

Επιμέλεια: Λία Παππά