The Voice: Απίστευτος καβγάς Ρέμου – Stavento: «Το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό»!

Ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων στον τελικό του The Voice - Σε πολύ δύσκολη θέση ο Γιώργος Λιάγκας

Ήταν μετά το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με τον Λευτέρη Κιντάτο που συνέβη στο The Voice ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί. Μια φράση του Αντώνη Ρέμου έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Stavento και προκάλεσε σύρραξη στο πλατό στην οποία συμμετείχαν και η Δέσποινα Βανδή με την Μελίνα Ασλανίδου.

«Λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice!», είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον παίκτη του Λευτέρη Κιντάτο και ακολούθησε χαμός!

Ο Μιχάλης φανερά ενοχλημένος είπε: «Νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι… ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014. Αυτό είναι ένα talent show και δεν θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις»!

«Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι!», απάντησε ο Αντώνης Ρέμος.

Σε αυτό το σημείο πήρε το λόγο η Δέσποινα Βανδή και αυτή κατά του Αντώνη Ρέμου: «Δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς»! 

//www.youtube.com/embed/YmJu-gT67hQ 

…και ο καβγάς συνεχίστηκε λίγο αργότερα…