The Voice 2: Η απάντηση της Angel στην Πατρίτσια

«Γνωρίζαμε τον “οδηγό” του κομματιού ένα μήνα πριν και είχαμε συμφωνήσει πως θα χωρίσουμε τα μέρη».

Την δική της απάντηση στην Πατρίτσια, σχετικά με τα όσα υποστηρίζει για την μεταξύ τους μονομαχία στο Voice, έδωσε η Angel Καρατσάμη στο Πρωινό.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω γι' αυτό, βάσει γεγονότων η αλήθεια. Το κομμάτι μας το είχε δώσει η παραγωγή, μας είχε στείλει ένα λινκ σχεδόν ένα μήνα πριν, όπου μας είχε δώσει οδηγό. Εισαγωγή, κουπλέ, ρεφρέν, γέφυρες. Ήταν ακριβώς έτσι το κομμάτι, έπρεπε να το ακολουθήσουμε. Οπότε το γνωρίζαμε ένα μήνα πριν. Έπειτα, ενώπιον της κυρίας Χαλκίτη του πιανίστα που συνεργάζεται, συμφωνήσαμε πως θα χωρίσουμε ακριβώς τα μέρη. Ισχύει ότι με πέταξε έξω η Πατρίτσια.

Δεν ισχύει ότι πέταξα εγώ έξω την Πατρίτσια γιατί τα τελευταία έξι μέτρα πριν τον αυτοσχεδιασμό, είχε συμφωνηθεί ότι θα γίνουν κορώνα-αυτοσχεδιασμός. Αυτό υπάρχει κιόλας και σε μαγνητοσκοπημένη πρόβα. Δεν ξέρω αν η Πατρίτσια σας είπε ψέματα ή μπερδεύτηκε ή οτιδήποτε, εγώ σας λέω τι ισχύει. Μετά το battle δεν βρεθήκαμε. Δεν βλέπω το λόγο γιατί αφού και οι δύο είμαστε μέσα στο παιχνίδι και οι δύο είμαστε πολύ καλές φωνές, γιατί να γίνονται όλα αυτά; Δεν υπάρχει λόγος».