The Voice 2: Απογοητεύτηκε από τις παίκτριες του ο Μιχάλης

Δείτε την ερμηνεία της Ιλάνας Κολλίτση και της Κατερίνας Καμπανέλλη.

Αυστηρός ήταν ο coach της Κατερίνας Καμπανέλλη και της Ιλάνας Κολλίτση. Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν το τραγούδι True Colors στο ρινγκ του The Voice και έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν στα live του show.
https://www.youtube.com/embed/4_yKS5jobzk

«Πιάσε χέρια να πάμε παρακάτω» είπε αποφασιστικά ο Μιχάλης Κουϊνέλης μετά το battle των δύο κοριτσιών και συνέχισε «Για μένα απλά τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Την ώρα των προβών έβλεπα τι έλειπε από καθεμία ξεχωριστά, για αυτό ξέρω περισσότερα πράγματα. Έβλεπα μια Ιλάνα να είναι πάρα πολύ τεχνική και πάρα πολύ άρτια όπως τραγουδάει, με μια πολύ ωραία χροιά και μία Κατερίνα να είναι πολύ συναισθηματική με κάποιες μικρές ατέλειες που εμένα όμως μου αρέσουν ούτως ή άλλως. Περίμενα να κάνουν την υπέρβαση και ένιωθα ότι μετά από τόσες πρόβες χωρίς να τους το τονίσω αυτό γιατί αυτά ήταν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία και των δύο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ψάχνεται μόνος του, πρέπει να διορθώνεται και να βλέπει που είναι λάθος και τι γίνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είδα ότι δεν έκανε καμία από τις δύο υπέρβαση. Δηλαδή η Ιλάνα ήταν όπως την περίμενα, δηλαδή μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, πάρα πολύ τεχνική και πάρα πολύ συγκεκριμένη και η Κατερίνα μία πολύ καλή τραγουδίστρια με πολύ συνάισθημα και με αυτά τα όμορφα λαθάκια που κάνει. Έχω πει όμως ότι για εμένα η μουσική είναι μόνο συναίσθημα…».

Για αυτούς τους λόγους ο Μιχάλης Κουϊνέλης αν και απογοητευμένος από την απόδοση των δύο κοριτσιών επέλεξε να κρατήσει στα live την Κατερίνα Καμπανέλλη.

https://www.youtube.com/embed/7vG78wqbztM
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!