The Interview: Ο Eminem γκέι;

Η συνέντευξη που έχει "σπάσει" το ίντερνετ.

Η ταινία «The Interview» είναι το θέμα των ημερών όχι μόνο για όλη την περιπέτεια με την πρεμιέρα της αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει το πλήθος θεατών που συγκεντρώθηκαν έξω από τους κινηματογράφους που αποφασίστηκε τελικά να γίνει η προβολή, αλλά η κριτική που δέχεται για την ποιότητα της είναι έντονη. Αλλά ούτε αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο συζητιέται…

Τα αποσπάσματα που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ είναι τελικά εκείνα που «κλέβουν» τις εντυπώσεις, καθώς διάσημα πρόσωπα κάνουν δηλώσεις που δε θα περίμενε κανείς. Στην εκπομπή «Skylark Tonight» ο… υπερβολικός James Franco βγάζει λαβράκια. Έτσι μετά την αποκάλυψη πως γνωστός ηθοποιός αυνανίζεται 17 φορές την ημέρα, έρχεται μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Eminem, καθώς στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε παραδέχεται πως είναι γκέι:

«Οταν λέω πράγματα για τους γκέι νομίζουν πως οι στίχοι μου είναι ομοφοβικοί, είναι γιατί είμαι γκέι.» Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι φυσικά μέρος της ταινίας, όπου ο ράπερ πανικοβάλει τους συνεντελεστές της εκπομπής με την δήλωση του, την οποία κάνει όχι μια όχι δυο αλλά τέσσερις φορές… Ωστόσο στα social media θαυμαστές του και μη θέτουν ερωτηματικά γύρω από αυτή του τη δήλωση.