The 2night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι εκπλήξεις…

Εξομολογήσεις, παιχνίδια και τραγούδι...

Απόψε στο «Τhe 2night Show», έρχεται ο «Θειούλης», γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη ζωή του και το θέατρο. Μια από τις ελάχιστες γυναίκες μηχανικούς η Γιούλη Νταλούση μας αναστατώνει με την παρουσία της και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, εγκαινιάζει ένα νέο παιχνίδι με πολύ γέλιο και φαντασία και μας μιλά για τον νέο του ρόλο στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ» αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Το Ραδιοφωνικό ταίρι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου και μας αποκαλύπτει τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση. Στη συνέχεια μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο μιμήσεων και μας υπόσχονται απίστευτο γέλιο!

Η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου τραγουδάει ζωντανά στο πλατό το νέο της τραγούδι ΕΜΜΟΝΗ και ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη, ενώ μας εκμυστηρεύεται την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή επισκιάζει την επαγγελματική της πορεία.