The 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τον Σταμάτη Μαλέλη

Δείτε όλους τους καλεσμένους της εβδομάδας.

Στο «Τhe 2night Show» την Τετάρτη 06 Ιανουαρίου στις 23:15, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τη Μαίρη Μπέλα, την εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να συνεργαστεί μέχρι στιγμής με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες.

Στο πλατό της εκπομπής βρίσκονται επίσης ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης και η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη.

Το αγαπημένο κορίτσι του «SPATA LIVE», Ιλένια Ουίλιαμς, ανταγωνίζεται το Γρηγόρη σε ένα παιχνίδι έκπληξη και τραγουδά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων!

Την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου, στην παρέα του «Τhe 2night Show», έρχεται η Ελευθερία Ελευθερίου, η ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο show «Your Face Sounds Familiar» πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» που προβάλλεται στη Κύπρο από τις 24 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να ξεκινήσει και στην Ελλάδα από τα μέσα Ιανουαρίου.

Απολαύστε ακόμα την καταξιωμένη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία μας ανοίγει την καρδιά της και τη Τζένη Χειλουδάκη σε μια ανατρεπτική εμφάνιση.