The 2night Show: Καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης

Ποιοι θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Αυτή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 23:15 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται σε ένα μοναδικό σόου με συλλεκτικές μηχανές, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων κλασικής Μοτοσικλέτας, Περικλή Κατσιώτη και τον ταμία της λέσχης Δημήτρη Μούκα.

Από την κουζίνα της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» βρίσκονται στο πλατό του «Τhe 2night Show», τα δίδυμα αδέλφια Κώστας και ο Μένιος Δενδρινός και μας παρουσιάζουν μια ανατρεπτική μαγειρική.

Ο Θοδωρής Αθερίδης συναντιέται με τον Δημήτρη και τον Γρηγόρη, παίζει παιχνίδια και μας μιλάει για την Σμαράγδα Καρύδη, ενώ η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή της στο Μαϊάμι αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της.

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο «Τhe 2night Show», ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, μας μιλάει για τον ρόλο του «Χλαπάτσα» στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά» και μας εξηγεί γιατί επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση.

Ο Σωτήρης Θωμαΐδης, μοιράζεται μαζί μας τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τις πασαρέλες και το μόντελινγκ και να επιστρέψει στο χωριό του για να ασχοληθεί με τα αμπέλια και το φαρμακείο του.

Η Έλενα Αντρέϊκο, μας μιλάει για τα αξιαγάπητα ζωάκια ferret, τον εξημερωμένο συγγενή του κουναβιού και της νυφίτσας, που στην Αμερική είναι το 3ο πιο δημοφιλές κατοικίδιο μετά το σκύλο και τη γάτα.

Η Ελένη Φιλίνη, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μας αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε, αν και έφτασε κοντά στον γάμο 3 φορές.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ο διάσημος ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, μας μιλάει για την τακτική και τη στρατηγική της ποινικής δικηγορίας, ενώ η Νaya μας ξεσηκώνει όταν χορεύει και τραγουδάει παρέα με το Δημήτρη Σταρόβα και την κιθάρα του.