The 2night Show: Καλεσμένος ο Πασχάλης Τσαρούχας

Ποιοι θα βρεθούν σήμερα στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο «Τhe 2night Show», ο ροκ Γιάννης Χατζηγεωργίου με το ανατρεπτικό του συγκρότημα RadioAct, ερμηνεύουν ζωντανά το νέο alternative rock τραγούδι τους, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «Me and Myself».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έρχεται στο πλατό της εκπομπής και τραγουδά παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα και την κιθάρα του. Μιλάει στον Γρηγόρη για την επαγγελματική του πλέον ενασχόληση με την μουσική και το τραγούδι, καθώς και για οικογενειακή αρμονία και τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και τον νέο της σύντροφο.

Η Θάλεια Παπαζόγλου σε μια άκρως απολαυστική και ξεκαρδιστική συζήτηση, μιλάει για την απώλεια των γονιών της που της στοίχισε πολύ, ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το γάμο, με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει ότι έχει περάσει την ηλικία γάμου.

Ο Κωνσταντίνος Personas που προκάλεσε χαμό στο youtube με το τραγούδι του «Η πιο Ωραία στην Ελλάδα» έρχεται στην εκπομπή και σε ένα άκρως απολαυστικό παιχνίδι αναδεικνύει ανάμεσα σε 26 Ελληνίδες της show biz εκείνη που κατέχει τον τίτλο της ωραιότερης στην Ελλάδα.