Θάνος Μικρούτσικος κατά Σάκη Ρουβά: «Εάν έβγαινα εγώ και έλεγα το “Μακαρόνια με κιμά”…»

Γιατί είχε στεναχωρήσει τον αδερφό του, Αντρέα Μικρούτσικο;

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο Θάνος Μικρούτσικος και αποσπάσματα πρόβαλλαν στο “Πρωινό”. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην κίνηση του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύσει το “Άξιον Εστί”, στις δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου, αλλά και στον αδερφό του, Αντρέα Μικρούτσικο.

Για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν θέτω θέμα ταλέντων. Ποτέ δεν έθεσα, ψάξτε τις δηλώσεις μου και αν βρείτε ότι “ο Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, ο τάδε, ο από εδώ, δεν είναι ταλαντούχοι”, τότε να με κατηγορήσετε. Πείτε μου, ένα έβγαινε ο Θάνος Μικρούτσικος χθες στην παράσταση και έλεγε το “Μακαρόνια με κιμά” του Ρουβά, θα ήταν πειστικός; Το ίδιο και ο Ρουβάς, δεν θα ήταν πειστικός να πει κάτι που τον άλλον τον ανατριχιάζει. Όλοι μπορούν να τραγουδήσουν το “Άξιον Εστί”, το θέμα είναι βγάζουν την ψύχα;».

Για τις δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου για την κρίση και τα παξιμάδια: «Ήταν λάθος οι δηλώσεις του».

Για τον αδερφό του, Αντρέα Μικρούτσικο: «Με τον αδερφό μου υπήρχε μια επιπρόσθετη δυσκολία γιατί ο Αντρέας έχει και βαθύτατη κουλτούρα. Ένιωσα ότι ήρθε σε δύσκολη θέση με τις εκπομπές του. Μια φορά, νομίζω, δημοσιοποίησα κάτι, το οποίο δεν αλλοιώθηκε, αλλά τονίστηκε πολύ ιδιαίτερα και στεναχωρήθηκα, τον στεναχώρησα».