Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Σάκης ήταν μονίμως με ένα τσιγάρο στο χέρι, έναν κάφε και ένα καμαρίνι γεμάτο ωραίες γυναίκες»

«Δεν είναι μόνο ο Αρναούτογλου, έχω ρίξει «Χ» και...»

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στο περιοδικό YOU και την Κορύνα Μανταγαρη για το ορφανοτροφείο στη Θήβα όπου μεγάλωσε, τις συμβουλές του Σάκη Μπουλά για τις γυναίκες όταν ήταν ο «καμαρινάκιας» του και πως χάλασε η σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου….

Τελικά πόσο ξύλο έφαγες από τις καλόγριες;
«Πολύ! Τι έπαθα; Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο! Έχω φάει ξύλο με σκούπα, με ζώνη καλογερική, έχω καθίσει γονατιστός με το κεφάλι μου κάτω από έναν νιπτήρα. Βγήκα καλό παιδί; Άρα δεν ισχύει αυτό που λένε οι επιστήμονες! Άρα ποιον να πιστέψω εγώ, αυτούς ή τον… Θανάση που είναι ζωντανό παράδειγμα;»

Με τον πατέρα σου ποιες είναι οι σχέσεις σου πια;

Αποδέχτηκα πέρυσι τη συγγνώμη του για την κακή συμπεριφορά του έναντι όλης της οικογένειας. Του είπα ότι εγώ ήδη τον έχω συγχωρέσει. Το μεγαλύτερο σοκ για μένα ήταν όταν με ξανάδιωξε για δεύτερη φορά από το σπίτι. Όταν ήμουν μωρό και δραπέτευσα από τις καλόγριες στη Θήβα για μια καλύτερη ζωή. Τότε κείνος μου είπε «δεν έχεις καμια δουλειά εδώ! Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς ξαφνικά σε μια μεγαλούπολή, να δεις τρόλεϊ, αυτοκίνητα, οχλαγωγία, φασαρία, κορναρίσματα και πολυκατοικίες. Σε μια μέρα έβγαλα κοκκινίλες στο κορμί μου. Έπαθα τέτοιο σοκ που έμεινα εκτεθειμένος, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, Θήβα ή Αθήνα, τίποτε από τα δύο, ο οργανισμός μου δεν άντεξε!

Με τον Σάκη Μπουλά πως τα πήγαινες;

«Αρχοντάνθρωπος! Θυμάμαι στο «Διογένη» μου είχε πει: «Εσύ θα προχωρήσεις». Ήμουν τότε ο «καμαρινάκιας» του, φρόντιζα τα πάντα. Στον Παράδεισο που πήγε θα τους κάνει όλους να γελάνε! Ο Σάκης ήταν πολύ μορφωμένο και ταλαντούχο παιδί με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μονίμως με ένα τσιγάρο στο χέρι, έναν καφέ και ένα καμαρίνι γεμάτο ωραίες γυναίκες. Ήταν ο μέντοράς μου για τις γυναίκες και μου έλεγε να είμαι αβρός και γενναιόδωρος μαζί τους και δεν θα χάσω ποτέ.»

Πώς χάλασε η φιλία σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Έχω ένα ελάττωμα. Είμαι κάθετος στις αποφάσεις μου, οι φίλοι μου δεν το πιστεύουν. Όταν φεύγω από μια σχέση δεν επιστρέφω πίσω. Δεν είναι μόνο ο Αρναούτογλου, έχω ρίξει «Χ» και σε άλλους κολλητούς. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Διαβάστε ακόμα:

Εκνευρίστηκε ο Κωστόπουλος με την εξέλιξη της κουβέντας με τον Βισκαδουράκη

«Τα λεφτά ήταν πάρα πολλά – Σκέψου ότι το ΙΚΑ μου έκανε επιστροφή 16.000 ευρώ»
 
Η εξομολόγηση του Βισκαδουράκη: «Έφυγα με γνώμονα να γυρίσω να τις σκοτώσω»!