Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει…»

«Οι γιατροί γέλαγαν, μου είπαν είσαι τρελός, αλλά εγώ πήρα δύναμη.»

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» της Ιωάννας Λίλη μίλησε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος εξομολογήθηκε πως είναι μια δύσκολη χρονια για εκείνον:

«Φέτος είχα μια πολύ δύσκολη σεζόν στην αρχή γιατί έχασα τον πατέρα μου. Χάρηκα που μου ζήτησε συγγνώμη. Πριν πεθάνει με είδε για πρώτη φορά στο θέατρο. Αυτές οι στιγμές οι συγκινητικές για μένα είναι μεγάλες. Είχε μια δωρική προσωπικότητα. Μπορεί να φέρθηκε λίγο σκληρά απέναντι μου, αλλά δε με χάλασε αυτό, μαγευόμουν μέσα από την προσωπικότητα του.

Όταν ήρθε είχα πολύ τρακ, πολύ αγωνία. Γιατί με κοίταγε έτσι βλοσυρά και χτύπαγε το μπαστούνι και τελειώνοντας η παράσταση καταβεβλημένος γιατί έφυγε από τη ζωή τώρα, μου κάνει αυτή την κίνηση. Μου ζήτησε συγγνώμη πριν πεθάνει για τη συμπεριφορά του απέναντι μου.

Του είπα ναι σε συγχωρώ και μάλιστα έκανα και πλάκα στο νοσοκομείο,οι γιατροί γελάγαν, να τον δω γιατί δεν τον είχα δει ποτέ γυμνό, να τον δω να τον ψάξω πως είναι το κορμί του, πως είναι τα… και οι γιατροί γελάγαν, μου λέγαν είσαι τρελός, αλλά εγώ πήρα δύναμη.»