Θανάσης Βισκαδουράκης: Η εξομολόγηση που συγκίνησε την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στο πλατό του Tatiana Live λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση του γιου του.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα δύσκολα χρόνια που ήρθαν μετά το θάνατο της μητέρας του και τη διάλυση της οικογένειας τους, με καθένα από τα αδέλφια να ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι ζωής. Ο ίδιος μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο στη Θήβα και έχει μιλήσει για το πως οι καταστάσεις που έζησε, αλλά και τα όσα δεν έζησε τον διαμόρφωσαν στη μετέπειτα ζωή του.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η εξομολόγηση του για τα σκληρά παιδικά χρόνια και το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε

Με αφορμή τη βάπτιση του γιου του πριν από λίγες ημέρες, ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στο πλατό του Tatiana Live για να μοιραστεί στιγμές από τη χαρά του και την ευτυχία με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αλλά και την οικογένεια της συζύγου του που τον έχει αγκαλιάσει. Μιλώντας για την πεθερά του και το πως τον φροντίζει, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκινηθεί περιγράφοντας κάτι που ενώ για πολλούς είναι ένας κοινός τόπος, για εκείνον είναι κάτι πρωτόγνωρο:

[dfp_ads id=236982]

«Όταν είναι σπίτι και κάνει φαγητό για εμένα μου φαίνεται ακόμα παράξενο. Γιατί ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό, από τα χέρια μιας μαμάς κι όταν τη βλέπω να μου μαγειρεύει, που εκείνη το θεωρεί αυτονόητο, για εμένα δεν είναι. «Κλωτσάει» ακόμα ο παλιός Θανάσης. Γιατί ξέρω ότι θα σηκωθώ, θα φτιάξω τον καφέ μου, θα σκουπίσω, θα σφουγγαρίσω, τα έχω όλα και τα προγραμματίζω. Και βλέπω πως αντί να τα κάνω εγώ τα κάνει άλλος, μου φαίνεται παράξενο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.