Θανάσης Ευθυμιάδης: «Το παραέκανα όταν έπαιρνα τα πολλά λεφτά της ιδιωτικής τηλεόρασης»

Τι λέει για τον ρόλο του στο Ντόλτσε Βίτα;

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου και με αφορμή την παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα» που ανεβαίνει για τρίτη σεζόν μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις και θυμήθηκε και το ρόλο του Αντώνη στο επιτυχημένο σίριαλ Ντόλτσε Βίτα.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις υπήρχαν στην κουλτούρα μας από παλιά, αλλά χάθηκαν μόλις μπήκαμε όλοι στο κυνήγι του χρήματος. Εμείς, ως αμόρφωτος λαός, τσιμπήσαμε πολύ εύκολα και νομίσαμε πως θα γίνουμε μια μικρή Αμερική. Ευτυχώς, για μένα, ήρθε η κρίση και ο καθένας πήρε ένα μάθημα. Κάποιοι αυτό το μάθημα το μετέτρεψαν σε κατάθλιψη, κάποιοι άλλοι σε φως και προσπαθούν να πλησιάσουν τους φίλους τους» λέει ο ηθοποιός.

Ο ίδιος έχει φίλους, για τους οποίους θα έκανε τα πάντα, όπως και ο ήρωας που υποδύεται;

«Αν εννοείς για το οικονομικό κομμάτι, μάλλον το παραέκανα όταν έπαιρνα τα πολλά λεφτά της ιδιωτικής τηλεόρασης, γι’ αυτό δεν μου έμεινε τίποτα. Όμως, δεν το μετανιώνω, γιατί πέρασα καλά κι εγώ και οι φίλοι μου» παραδέχεται.

Ο πολύς κόσμος τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από το ρόλο του Αντώνη στο Ντόλτσε Βίτα, που προβλήθηκε πριν από είκοσι χρόνια και εξακολουθεί να παίζεται σε επαναλήψεις. Τι λέει για εκείνη την εποχή;

«Ήμουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και δεν τον ευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο ρόλο. Δεν κατάλαβα την επιτυχία που είχα κάνει, γιατί συνέπεσε με ένα δύσκολο χωρισμό. Ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι της ζωής μου, οπότε δεν με άφησε να το ευχαριστηθώ. Η σειρά ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αλλά εγώ βρισκόμουν δύο μέτρα κάτω από τη γη στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή.