Θανάσης Ευθυμιάδης: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Τι λέει για την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά που τον έκανε αγαπητό στο κοινό;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και γυρνώντας πίσω στο χρόνο έφερε στο μυαλό του την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, το Ντόλτσε Βίτα στο πλευρό της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και ούτε είχα φανταστεί πως 21 χρόνια μετά θα το βλέπουν τώρα και θα μου λένε στο δρόμο ότι το δείχνουμε στα παιδιά μας» λέει ο ηθοποιός για την επιτυχία που είχε η σειρά, την οποία την συγκαταλέγει στις σημαντικές στιγμές στην πορεία του κρατώντας από εκεί ωραίες αναμνήσεις:
«Φυσικά και κρατάω ωραίες στιγμές από το Ντόλτσε Βίτα που ήταν η πρώτη μου δουλειά και τη μεγαλοψυχία της Άννας Παναγιωτοπούλου να με αντιμετωπίσει από την πρώτη μέρα ως συμπρωταγωνιστή της. Αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Κρατάω την Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πιο γλυκό μου ψέμα». Η αισιοδοξία αυτής της κοπέλας είναι κάτι το ασύλληπτο. Πάντα με το χαμόγελο, πολύ ευθύς άνθρωπος. Τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Βογιατζή στο «Αρχιπέλαγος». Σκηνοθέτες τον Μανούσο Μανουσάκη που είναι και ο τηλεοπτικός νονός μου» δήλωσε ο ηθοποιός.