Θανάσης Αλευράς: «Μια τέτοιου είδους εκπομπή θεωρώ ότι είναι απαραίτητη στο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης»

«Όταν φτιάχνεις κάτι καινούριο δεν γίνεται να είναι τέλειο από τη μια μέρα στην άλλη»

Ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς μίλησε στο TV Έθνος και την Αντιγόνη Καραλη για την απόφαση να κάνει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πάντα ν’ανταμώνουμε» στη ΝΕΡΙΤ.

«Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Κι όσες φορές ήξερα γιατί έχω κάνει κάτι, πάντα μου έχει βγει σε καλό. Δεν αποκλείω τίποτα. Και πάντα έχω ως γνώμονα το θέλω μου και να μου δίνει χαρά αυτό που κάνω.»

Συμπαρουσιάζοντας μια εκπομπή όπως το «Πάντα ν ‘ανταμώνουμε» δεν φοβηθήκατε μήπως ταυτιστεί με τη μετά – ΕΡΤ εποχή;

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και με καλούν να δουλέψω. Η εκπομπή «Πάντα ν ‘ανταμώνουμε» μου άρεσε πολύ ως ιδέα γιατί στρέφεται γύρω από τη μουσική, μια άλλη μεγάλη μου αγάπη. Δέχτηκα δίχως να το πολυσκεφτώ – αν και είχα αρχικά, ένα κράτημα γιατί ήταν πρόσφατο το κλείσμο της ΕΡΤ και πολλοί καλλιτέχνες είχαν εκφραστεί ανοιχτά γιάυτό… Αισθάνομαι ότι τα πράγματα προχωρούν. Εάν θες ν’αλλάξεις κάτι, δε θα το κάνεις με θεωρία ή από το σπίτι… Μια τέτοιου είδους εκπομπή θεωρώ ότι είναι απαραίτητη στο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης… Προσπαθήσαμε να κάνουμε την τηλεόραση που μας αρέσει.

Ωστόσο υπήρξαν αρνητικές κριτικές

Όταν φτιάχνεις κάτι καινούριο δεν γίνεται να είναι τέλειο από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο… Κι εμείς με΄χρι την τελευταία εκπομπή το ψάχναμε. Κάθε εκπομπή σε σχέση με την προηγούμενη ήταν πολύ πιο βελτιωμένη. Υπήρξε κακός προγραμματισμός… Δεν ξέρω εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και αν οι θεατρικές μου υποχρεώσεις θα μου επιτρέψουν να συμμετάσχω. Αλλά έζησα μια πολύ ωραία εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Αλευράς: Τα σχόλια του ηθοποιού για την καινούρια του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ

Ποιο πρόγραμμα προτίμησαν για να διασκεδάσουν οι τηλεθεατές μετά την Ανάσταση;