Θα τον δούμε στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη;

Χριστίνα Λαμπίρη

Η πρόταση από το Epsilon...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού τα σχέδια του για τον ερχόμενο χειμώνα. Τι λέει για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη;

[dfp_ads id=236982]

Φημολογείται ότι το χειμώνα θα σε παρακολουθήσουμε σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής; «Υπάρχει η πρόταση, όπως και για άλλα τηλεοπτικά πράγματα που συζητάω, για κάποια δική μου εκπομπή, αλλά και για ένα σίριαλ. Από όλα αυτά δεν ξέρω τι θα κάνω.»

spaliaras1

Πώς θα τα συνδυάσεις; «Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τα συνδυάσω, έτσι κι αλλιώς έκανα πολλά πράγματα, πάντα διαφορετικά μεταξύ τους. Ασχολούμαι με τη γυμναστική, κάνω κάποιες φωτογραφήσεις, δουλεύω σαν ηθοποιός, έχω το μαγαζί με τα συμπληρώματα διατροφής κι όλο αυτό εξελίσσεται συνεχώς. Ελπίζω με τη νέα χρονιά να είμαι καλά και να έχω και τα συμβόλαια μου με τις αθλητικές εταιρίες διατροφής. »

Θα έχεις ρόλο… πανελίστα; «Δεν μου αρέσει ο όρος. Θεώρησα πολύ τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Χριστίνα Λαμπίρη, μου έδειξε ότι με πιστεύει πάρα πολύ κι αυτό μέτρησε για μένα πάνω από όλα. Έχω έρθει σε συμφωνία, δεν έχω υπογράψει ακόμα.»

Η πρόταση για δική σου εκπομπή που ανέφερες τι θα αφορά; «Έχει να κάνει με διατροφή και γυμναστική. Έχω κάνει μια κουβέντα να συμμετέχω σε σίριαλ. Είναι καλό να ακούγεται το όνομα σου και να συζητιέται. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τώρα δεν παίρνουμε πολλά λεφτά, είτε είναι σίριαλ, είτε συμμετοχή σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, είναι στα όρια της αξιοπρέπειας όλες οι αμοιβές σε όλους τους τομείς και τα επαγγέλματα. Τουλάχιστον να περνάμε καλά στη δουλειά μας. Όταν είσαι σε ένα κόνσεπτ, στο οποίο δεν περνάς και πάρα πολύ καλά, αλλά αμείβεσαι πολύ καλά… εντάξει… δουλειά είναι, δεν γίνεται να περνάς πάντα καλά.»