Θα συμμετάσχει στην Eurovision η Κύπρος! Τι λέει το ΡΙΚ

Τέλος στην αγωνία και την παραφιλολογία των ημερών αναφορικά με ενδεχόμενη αποχή της Κύπρου από την Eurovision 2013

Tο Δ.Σ. του ΡΙΚ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να επικυρώσει τον προϋπολογισμό της αποστολής της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των Κυπριακών και διεθνών ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και από τη δική μας διασταύρωση των δεδομένων με πηγές που πρόσκεινται στην κρατική τηλεόραση της Μεγαλονήσου, η οριστική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σημερινής, πολύωρης συνεδρίασης του Διοικητκού Συμβουλίου του δημόσιου τηλεοπτικού φορέα.

Στo πλαίσιo της συνεδρίασης αυτής, οι ιθύνοντες του Ιδρύματος αποφάσισαν να εκγρίνουν τα απαιτούμενα κονδύλια για τη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2013, συνυπολογίζοντας τα οικονομικά οφέλη που προέρχονται από την προβολή του διαγωνισμού, ο οποίος σημειώνει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης. Σε κάθε περίπτωση, το κανάλι πρόκειται τις επόμενες ώρες να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, αναφορικά με το ζήτημα.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, συνομιλώντας με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του ΡΙΚ, ενημερωνόμαστε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη προς το παρόν, σχετικά με τη μέθοδο επιλογής του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα βρεθούν στη σκηνή του Malmo, καθώς όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται ακόμα υπό εξέταση.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, λοιπόν, επικεντρωνόμαστε στο γεγονός της διασφάλισης της συμμετοχής της χώρας, ευελπιστώντας να έχουμε σύντομα νεότερη πληροφόρηση.

Πηγή: OGAE GREECE

Διαβάστε ακόμα:

Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς EUROVISION

Δεν άντεξε η ομάδα του Ραδιο Αρβύλα στην είδηση πως η Ελλάδα δεν θα πάει Eurovision!

Όλο το ρεπορτάζ για την EUROVISION και όχι μόνο στα «Παιδιά κουμπιά»!